Ganglion in spatele urechii
BUNA ZIUA! ma numesc alina, si de vreo 2 luni mi-a aparut un ganglion dupa ureche dreapta unul in spate si 2 in gat, care ma deranjau daca tineam barbia in piept.am fost la medicul de familie mi-a dat augumentin si ketonal, le-am luat nu au avut nici un efect, dupa am fost la orl...ma trimis la spital de contagiosi..am stat o saptamana internata mi-a facut aproape 30 de penicilini, dar tot nu mi-au trecut..simteam si stare urata la dantura, acum merg la stomatolog...nu aveam probleme cu dantura.din ce cauza sa fie :(..ma poate ajuta cineva??va multumesc
3 comentarii
dupa stomatolog.. sa mergi si la pneumo-ftizio.. sa faci un test pentru TBC ganglionar
am uitat sa precizez ceva...acum o saptamana am mers iar la doamna doctor unde am fost internata..si mi-a dat sa fac analize pt anumite boli cronice...dar am fost la o clinica privata si ma costa destul de mult si deocamdata nu am bugetul respectiv...o sa merg sa fac un test pt TBC ganglionar.va multumesc !
si imi mai da si maseaua de minte, , , este posibil aparitia ganglionilor sa fie si din cauza asta?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Ganglion dupa ureche-ce sa fac?
- 4Umflatura lobul urechii
- 4umflatura dupa ureche
- 5de cam 3 ani am un ganglion inflamat in spatele urechii drepte
- 1Umflături Ureche
- 10Umflatura sub urechea stanga
- 4Umflatura pe osul din spatele urechii (cat un bob de mazare)
- 0Umflatura ureche
- 1umflatura dupa ureche
- 3umflaturi ureche
- 3umflatura pavilion ureche dr.
- 3Umflătură ciudată sub ureche
- 2Durere in spatele urechii stangi
- 2Ureche
- 2Umflatura dupa ureche.
- 1HELP!! Este urgent, doresc o parere
Mai multe informații despre: umflatura la ureche
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: