umflatura la ureche, cred ca este vorba despre un ganglion limfatic posterior auricular umflat
am 23 de ani si de vreo 7-8 ani am in continuu o umflatura la urechea stanga, din cate m-am documentat si eu pe 'preasfintitul'google cred ca este vorba despre un ganglion limfatic posterior auricular umflat, are cam 1cm diametru nu creste nu scade si nu ma doare sub nicio forma... am avut in tinerete otita si stiu ca doctora respectiva a vazut aceasta umflatura si a spus ca se trage de la otita respectiva, totusi ma gandesc ca trebuia sa dispara dupa atatia ani, urechile nu m-au mai durut de mult, in ultimul timp am avut niste probleme cu gatul ( flegme in gat, senzatia ca am mereu ceva in gat, nasul de obicei infundat) insa problema cu ganglionul este cu mult inainte de aceste probleme cu gatul, deci ma gandesc ca nu au legatura... mentionez ca am avut tbc cand eram copil
5 comentarii
o consultatie la ORL ar fi de folos. deobicei aceste umflaturi sunt mai degraba ateroame sau mici lipoame, insa sunt si exceptii
Am si eu o problema m-am ranit la ureche si nu prea am avut grija de rana, acum s-a umflat aprox 3mm tratament ceva multumesc anticipat
din moment ce nu vedem ce leziune aveti si cum arata, este greu de apreciat cat de grava este situatia.
daca infectia afecteaza si cartilajul este o problema majora, trebuie sa-l vada un medic ca sa fie tratata corespunzator
daca infectia afecteaza si cartilajul este o problema majora, trebuie sa-l vada un medic ca sa fie tratata corespunzator
nu poti vedea poza
ceva de genu arata, mersi pentru ajutor :)
ceva de genu arata, mersi pentru ajutor :)
http://forum.softpedia.com/topic/710886-umflatura-ureche/
exact asa arata si la mine, nu ma doare nimic doar simt ca este tare la atingere.. multumesc pentru ajutor
exact asa arata si la mine, nu ma doare nimic doar simt ca este tare la atingere.. multumesc pentru ajutor
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ganglion marit la ureche
- 3ganglion in spatele urechii
- 67Umflatura dupa ureche
- 5Problema la ureche, va rog nu evitati, sunt ingrijorat.
- 4o mamica disperata
- 5Umflatura dupa ureche
- 1umflatura in spatele urechii.ajutor
- 8falci umflate si ganglion umflat sub urechea stanga
- 4umflatura in spatele urechii stangi
- 1umflatura dupa ureche
- 2am descoperit ca am o umflatura ca o biluta dupa ureche
- 1Umflaturi (doua la numar) In linie cu urechea, respectiv cu maxilarul
- 1ganglion sub ureche, inflamat si dureros
- 2umflatura urechea dreapta
- 2umflatura osului din spatele urechii
- 2Ureche