Ganglioni submandibulari mariti
Buna ziua! De doua saptamani am ganglionul de pe partea dreapta inflamat, am avut durere in gat aprox doua zile dupa care a trecut insa ganglionul a ramas la fel. De 3 zile s-a inflamat si pe partea stanga, de asemenea tot la fel simtind uneori un nod in gat, dar nu tot timpul. Ieri am fost la ORL la control si mi-a spus ca am amigdalele inflamate si mi-a dat tratament pt 5 zile mig 400 3/zi si antibiotic 1/zi. Am ramas un pic sceptic deoarece toata consultatia nu a durat nici 2 minute. Precizez ca nu am mai avut probleme cu ganglionii pana acum desi am mai avut dureri in gat. De asemenea am facut recent niste analize generale si au iesit toate bune, in limite normale.
3 comentarii
un reflux gastro-esofagian de la alimentatie incorecta..duce la iritatii permanente in gat, se inflameaza in timp amigdalele, faringele si normal sa apara si ganglioni
Cred ca m-am exprimat gresit. La durerile in gat ma refer ca am mai avut, rare, dar fara ganglioni inflamati, este prima data cand patesc asa. In general cand mai aveam o raceala. Imi recomandati sa mai fac si alte investigatii dupa terminarea tratamentului ?
da, consult la GASTROLOGIE
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Ganglioni pe gat lateral la copilas de 1 an
- 7inflamare gat-intrebare
- 4mi-au aparut un fel de 'galme' (nu stiu cum se numesc)
- 2ganglion... mare cat un ou de gaina
- 4Ganglioni
- 0ganglioni gat
- 5Ganglioni submandibular inflamaţi de peste 2 luni
- 1Ganglion Nodul gat
- 7Ganglion submandibular inflamat
- 14Ganglioni pe gat si cervicali - limfom Non-Hodgkin
- 1Ganglion mărit..
- 7Ganglioni gat mariti
- 2Ganglion sub ureche
- 1Ganglion in gat
- 3Ganglion Gat, inflamat
- 1Ganglioni usor mariti, mi-e frica sa nu am cancer
- 2Ganglion sub maxilar
- 4Ganglioni limfatici
Mai multe informații despre: ganglioni umflati la gat ganglioni inflamati la gat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: