Ganglioni submandibulari mariti

Buna ziua! De doua saptamani am ganglionul de pe partea dreapta inflamat, am avut durere in gat aprox doua zile dupa care a trecut insa ganglionul a ramas la fel. De 3 zile s-a inflamat si pe partea stanga, de asemenea tot la fel simtind uneori un nod in gat, dar nu tot timpul. Ieri am fost la ORL la control si mi-a spus ca am amigdalele inflamate si mi-a dat tratament pt 5 zile mig 400 3/zi si antibiotic 1/zi. Am ramas un pic sceptic deoarece toata consultatia nu a durat nici 2 minute. Precizez ca nu am mai avut probleme cu ganglionii pana acum desi am mai avut dureri in gat. De asemenea am facut recent niste analize generale si au iesit toate bune, in limite normale.
3 comentarii

un reflux gastro-esofagian de la alimentatie incorecta..duce la iritatii permanente in gat, se inflameaza in timp amigdalele, faringele si normal sa apara si ganglioni

Cred ca m-am exprimat gresit. La durerile in gat ma refer ca am mai avut, rare, dar fara ganglioni inflamati, este prima data cand patesc asa. In general cand mai aveam o raceala. Imi recomandati sa mai fac si alte investigatii dupa terminarea tratamentului ?

da, consult la GASTROLOGIE

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 62 ganglioni la gat la fetita de 4 ani
- 4corp strain in partea dreapta a gatului si urechea infundata
- 14Acum 3 saptamani mi-au aparut doi ganglioni submaseterieni,
- 5Ganglion inflamat sub maxilar
- 0Ganglioni umflati gat
- 0Cauze ganglioni ureche?
- 0Ce poate fi?
- 1Cancer sau amigdalita?
- 1Ganglionii inflamati
- 6Analize medicale
- 2Ganglion umflat si durere de ureche
- 1Ganglion inflamat
- 0Ganglioni inflamati gat
- 2Problema orl ajutor - ganglioni inflamati la gat
- 2Ganglioni umflati in zona gatului
- 1Nevoie urgenta chirurgie ganglioni latero cervicali si submandibulari
- 1Exista legatura intre aciditate si ganglionii inflamati?
- 2Ganglion la gat
- 2Ganglioni foarte durerosi dar nu inflamati
Mai multe informații despre: ganglioni umflati la gat ganglioni inflamati la gat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: