ganglion inflamat la gat, nu pot sa inghit bine
Bunaziua! In urma nui eco la tiroida mi-a gasit si un ganglion inflamat(latero cervical stg.). Am programare peste doua sapt. la medic endocrinolog dar pana atunci nu stiu ce sa fac. Ma deranjeaza toata partea stanga a fetei (de la gat la ureche) si nici nu pot inghiti bine. Imi puteti da ceva detalii ce inseamna sau daca tre. sa ma programez si la alt doc.
Va multumesc!
Va multumesc!
10 comentarii
nu are sens sa astepti acel consult la Endocrine !!
NU tine de endocrinologie ganglionii l aterocervicali.. si durerile de gat si ureche.
mergi Urgent la ORL si la Stomatologie. is vezi care este cauza durerilor si a ganglionilor.
NU tine de endocrinologie ganglionii l aterocervicali.. si durerile de gat si ureche.
mergi Urgent la ORL si la Stomatologie. is vezi care este cauza durerilor si a ganglionilor.
buna ziua ma numesc gavril irina am 29 de ani si decateva luni mia aparut o umflatura in zona gatului sub urechea dreapta cateodata umflatura se face mai mare cateodata mai mica dar nu dispare incepe aproape de sub urechea dreapta si cateodata se umfla pana la umar si cand duc o sacosa in mana dreapta imi amorteste mana.mentionez ca am avut acum 2 ani otita medie si am facut 1 an si 1 luna tratament cu antibiotic deoarece am avut imfectie mare.as dori si eu un raspuns care ar fi cauza?va multumesc
nu o sa va spuna nimeni care este cauza..
pana n.o sa mergeti sa faceti o ecografie a acelei formatiuni !!!
pana n.o sa mergeti sa faceti o ecografie a acelei formatiuni !!!
buna ziua in urma unui consult orl medicul mia spus ca am mastoidita si 3 ganglioni inflamati am facut radiografie de 3 ori deoarece nu patrundeau razele din cauza infectiei medicul radiolog mi-a spus ca am mastoidita cronica am fost la orl si medicul mi-a spus acelas lucru la antibiograma mi-a iesit candida, am facut tratament cu flucovim si zanocin medicul orl mi-a spus ca trebuie sa stau cu urechea uscata timp de 6 luni pentru a merge la bucuresti [sunt din constanta] pentru a imi reface timpanul deoarece am o fereastra mare si mi a spus ca o sa am nevoie de implant cu titanium pentru refacerea osisoarelor.La ultimul consult orl am intrebato pe dna doctora de mastoidita si dansa mi-a spus ca nu este o mastoidita grava si ca nu necesita tratament si trece de la sine iar despre implant cu titanium mi-a spus ca nu este sigura daca este nevoie a spus ca decide medicul de la bucuresti.Mentionez ca am avut intrecut otite iar ultima oara acum 2 ani in urma am fost prost tratata.Am sio eu o intrebare la dumneavoastra trebuie sa fac operatia de mastoidita?si daca la refacerea timpanului este nevoie de implant cu titanium pentru osisoare?Va multumesc
numai un medic ORL.. care opereaza urechi.. dupa ce o sa te consulte.. o sa.ti spuna cu ce poate sa te ajute si cu ce nu..
sa ca mergi la Bucuresti la consultatie
sa ca mergi la Bucuresti la consultatie
aveti dreptate peste 6 luni am sa merg la bucuresti.va multumesc.
Buna ziua.
De aproximativ 1 luna jumate mi'am dat seama ca am un ganglion latero-cervical este tare si nedureros
Aveti vreo idee ce poate fi ?
De aproximativ 1 luna jumate mi'am dat seama ca am un ganglion latero-cervical este tare si nedureros
Aveti vreo idee ce poate fi ?
investigatiile o sa ajute
1. consult stomatolog
2consult ORL
3.ecografie cervicala
1. consult stomatolog
2consult ORL
3.ecografie cervicala
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Ganglion umflat?
- 45Am facut o angina aftoasa
- 4ganglion in sub maxilarul dreapt
- 5ganglionii gatului inflamati de o luna de zile
- 2Ganglioni inflamati de 1 an
- 8falci umflate si ganglion umflat sub urechea stanga
- 1Senzatie de umflare a Gatului pe partea dreapta spre maxilar
- 8Adenopatie laterocervicala dreapta
- 5umflatura dupa ureche
- 0Probleme inghitire
- 0inghit greu
- 0Ce poate fi?
- 1Ganglion sau altceva?
- 7Ganglioni gat mariti
- 2Ce poate fi? un fel de galma la nivelul gatului
- 3Ganglioni laterocervicali gât
- 2Subfebrilitate si ganglioni limfatici mariti
- 3Galma/umflatura la gat
- 4Ganglioni inflamați în zona gatului
- 7Gangllioni gat
Mai multe informații despre: Dificultatea in deglutitie ganglioni inflamati la gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: