ganduri intrusive ucigatoare
Dragos, ti-am scris pe privat! Raspunde-mi!
Ps: Gata ne gasiram si noi :))))
Peticul si sacul!.:))))
Ps: Gata ne gasiram si noi :))))
Peticul si sacul!.:))))
Buna zioa ma numesc buzarna valentin sunt din oltenita judetul calarasi am 31 de ani.povestea mea ancepe pe cand aveam un an mea decedat tatal antrun acident de masina mama ma crescut pe mine si pe fratele meu singura de la varsta de 28 ani la varsta de 7 ani am avut niste sintome ameteala nu mancam etc..ma simteam din ce an ce mai rau am plecat a doa zi la bucuresti unde mau internat imediat meau spus ca am pleumonie mau tinut pe tratament gresit antibiotic timp de un an de zile pana an seara an care am intrat an coma uremica am avut marele noroc ca ma salvat un medic cu suflet bun si ma bagat imediat pe hemodializa am anceput hemodializa la varsta de 8 ani am anceput sa am complicatii sa am tensiune mare foarte mare faceam convulsii am urmat tratament si mau stabilizat am facut timp de 5 ani hemodializa dupa care mau chemat la transplant find primul copil din romania cu transplant de la persoana an moarte clinica pe data de 22 septembrie an 1999 am facut transplantul loam foarte multe medicamente dar pana la umomendat cand a trebuit sa schimb tratamentul ca imunosupresorul care al loam si mea mers bine cu el nu se mai dadea ca era foarte scump si dupa 7 ani am facut rejet mea mers cu rinichiul pana an 2007 si din 2007 am anceput din nou dializa care o fac de trei ori pe saptamana martea joia si sambata de la ora 11 pana la 16. 4ore si 10 minute dureaza o sedinta de hemodializa mi sa spus ca trebuie sa ami fac alta fistula am facut fistula chiar mai multe fistule dar sau trombozat toate am trecut pe cateter ansa am facut infectie si a trebuit sa le tot schimb an prezent am cateter mama sa recasatorit dupa ceva timp ansa dumnezeu mea loat si tatal vitreg Dumnezeu sa al ierte pe 18 febroarie 20018 de cand a decedat el ami ieste foarte greu eu am pensie de boala grad 1 am fost internat la obregia din 2010 au anceput depresiile am peste 30 de internari cele mai multe la obregia am loat tot felul de tratamente mi sa recomandat la schitu greci si tratament electroconvulsiv an ptezent nu mai iau medicatie ma confrunt cu o stare dupa ce plec din spital de fie care data cand ajung acasa renunt la tratament pentru ca nu ma verifica nimeni daca eu iau sau nu medicatia pur si simplu renunt va rog am nevoie de internare andelungata tratament mai andelungat cred eu cu supravegere si un program de supravegere cum sunt cei de la estuar mar ajuta eu fac dializa pe strada jiului 140 an prezent nu ma simt prea bine psihic si am gandurii negre si nu ami place nimic si nu ma bucura nimic si nici nu am de gand sa ma tratez asta simt nu stiu de ce am un comportament suicidar nu mananc nu dorm nu sunt fericit am inpresia ca sunt urmarit mam taiat cu lama pe maini ca asa meau spus vocile daca e sa fiu internat an potriva vointei mele cred ca nu am de ales dar pana atunci raman cu dumnezeu
buna seara ma numesc valentin buzarna sufar de depresie severa cu elemente psihotice din 2010 nu stiu de ce scriu pe acest sait asa mea venit sa ma sa ma descarc poate am luat tot felul de tratamente psihiateice am peste 30 de internari la obregia si alte spitale de cronici mi sa recomandat chiar si terapie electroconvulsivanta dar nu am facut am renuntat chiar si la tratament de jumatate de an nu am chief de nimic nu ma mai intereseaza nici cum arat nici nimic pe lumea asta as vrea cat-o data sa nu mai fiu uneori am ganduri de sinucidere dupa ami fac rau ma tai cu lama pe maini si ami trece nu stiu ce sa zic poate am nevoie de ajutor un program de reabilitare de lunga durata nu stiu nici de ce scriu ce simt
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14e posibil sa degenereze in timp anxietatea?
- 6oboseala, tulburari de concentrare, stari de anxitate dimineata
- 5anxietate anticipatorie
- 4crize ciudate in timpul somnului
- 18Agorafobie?
- 83Ce ne facem cu anxietatea?
- 3Solian + anxietate
- 6durere imensa de cap, friguri, tremurat necontrolabil, limba grea si amortita si senzatia de lesin =
- 10Anxietate - povestea mea
- 7De ce ne e frica de medicamente?
- 5cum ati scapat de anxietate?
- 14ganduri negative
- 4Abordarea sistemica este buna pentru problema mea?
- 4stare de anxietate
- 24Ameteala, presiune in partea de sus a capului, oboseala, anxietate
- 11Nu inteleg. Anxietate sau probleme cu inima?
- 37Fara chef speriat.
- 15Imi e fric sa nu fiu schizofrenic
- 3Atacuri de panica?
- 9Nu stiu ce am
Mai multe informații despre: Anxietatea Somn tulburarile psihice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Anxietatea
- Fobiile specifice
- Tulburarea de anxietate generalizata
- Tulburarea obsesiv-compulsivă (TOC)
- Tulburarea anxioasa datorata unei afectiuni medicale
- Atacurile de panica