Ma simt rau dupa operatie la nas
Am facut radiografie SAF si radiografie piramida nazala si nu aiesit ca am infectii sau altceva.
Mie mi s-au pus niste grefe in nas in urma interventiei chirurgicale care am avut-o acum 1 luna si jumatate.
Interventia a constat in deviatie de sept, si micsorare de cornete prin radiofrecventa (Am fost operata la institutul de fonoaudiologie si chirurgie functionala din Bucuresti).
De 2 saptamani in schimb am senzatia de nas rupt, tensiune foarte mare la miscare ce radiaza in tot capul.
Eu sunt din BAia Mare si am fost operata in Bucuresti. Spuneti-mi va rog ar putea fi ceva grav? I-au tratament de 5 zile cu AVELOX, de 2 zile imi pun Rivanol in nas si de 1 zi folosesc Ketoprofen, dar tot rau ma simt. E posibil ca organismul meu sa respinga grefele din nas? Va rog frumos sa-mi spune-ti cat de grav ar putea fi?
Mie mi s-au pus niste grefe in nas in urma interventiei chirurgicale care am avut-o acum 1 luna si jumatate.
Interventia a constat in deviatie de sept, si micsorare de cornete prin radiofrecventa (Am fost operata la institutul de fonoaudiologie si chirurgie functionala din Bucuresti).
De 2 saptamani in schimb am senzatia de nas rupt, tensiune foarte mare la miscare ce radiaza in tot capul.
Eu sunt din BAia Mare si am fost operata in Bucuresti. Spuneti-mi va rog ar putea fi ceva grav? I-au tratament de 5 zile cu AVELOX, de 2 zile imi pun Rivanol in nas si de 1 zi folosesc Ketoprofen, dar tot rau ma simt. E posibil ca organismul meu sa respinga grefele din nas? Va rog frumos sa-mi spune-ti cat de grav ar putea fi?
7 comentarii
Va rog totodata daca pute-ti sa-mi detaliati un picut niste informatii despre grefe. Nu am gasit deloc informatii pe net. Ma simt rau si sunt f stresata... nici nu stiu cum sa ajung in Bucuresti, atat imi e de rau. Va multumesc din suflet.
E posibil sa fac necroza? Cum imi dau seama daca fac necroza?
ce fel de grefe sau folosit!!!
aveti tratament cu Aerius.. sau alt antihistaminic ???
aveti tratament cu Aerius.. sau alt antihistaminic ???
Nu stiu ce grefe au folosit. mie nu mi-au recoltat nimic. Ca tratament am luat Avelox, Rivanol, Apa de mare, Ketoprofen, Rhinoil si c-am atat.
luati aerius 1 seara
nu stiu.
nu cunosc nici motivul acestor dureri nu sunt sigur ca sunt de la operatie.
tre sa va vada medicul care va operat.
acum asta ar fi solutia ca sa scapati de dureri...
nu cunosc nici motivul acestor dureri nu sunt sigur ca sunt de la operatie.
tre sa va vada medicul care va operat.
acum asta ar fi solutia ca sa scapati de dureri...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 72probleme cu nasul - sunt intr-o dilema
- 26hipertrofie cornete nazale inferioare
- 59Nas infundat - remedii naturiste
- 9sangerarea vaselor nazale
- 10Nas infundat tot timpul...daca poate cineva sa-mi raspunda?
- 32operatie de polipi
- 8nas infundat la copil de 4 ani
- 0zgomot pe nas la 3 zile dupa operatia de polipi?
- 7Crusta la nivelul nasului
- 11nas uscat mai tot timpul
- 3operatie polipi
- 11rana in interiorul nasului
- 50Rinita cronica hipertrofica - mucotomie (cum te simti dupa mucotomie)
- 3Problema cu mimica nasului
- 3Piramida nazala dureroroasa, rosie si inflamata
- 2Copilul meu vorbeste pe nas dupa operatia de polipi
- 0interventie polipi/amigdalite
- 2Ajutați-mă va rog
- 0Ajutati-ma - dupa operatie de polipi și amigdale copii
- 0Tratament polipi inflamati
Mai multe informații despre: Nasul operatia de polip nazal
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: