par pe nas

(Raress)
Am o problema pe care nam mai intalnito la nimeni:am "par pe nas", la baza nasului, cateva fire negre care se vad urat, ceea ce pt mine e o mare problema.As vrea sa stiu daca se poate rezolva.Va multumesc anticipat
Am o problema pe care nam mai intalnito la nimeni:am "par pe nas", la baza nasului, cateva fire negre care se vad urat, ceea ce pt mine e o mare problema.As vrea sa stiu daca se poate rezolva.Va multumesc anticipat
3 comentarii

Stimate domn, se poate face epilare de lunga durata (care dupa mai multe sedinte este practic definitiv), fie “fir cu fir”prin metoda de electrocoagulare fie cu lumina intens pulsate.
Trebuie sa va adresati unei clinici sau cabinet de dermatologie care detin asemenea aparate, de exemplu la Iasi –RODERMA, la Bucuresti DERMASTYLE.Cu consideratie, profesor dr.Anca Zbranca
Trebuie sa va adresati unei clinici sau cabinet de dermatologie care detin asemenea aparate, de exemplu la Iasi –RODERMA, la Bucuresti DERMASTYLE.Cu consideratie, profesor dr.Anca Zbranca

Am aceeasi problema, cat ar costa o asemenea sedinta?

Nu aveti idee daca in Constanta exista vreun cabinet dermatologic care detine asemenea aparate ? si eu sunt in acelasi caz . Va multumesc !

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 31Picaturi nazale si nasul e in continuare infundat
- 11exces de testosteron
- 7tratament impotriva caderii parului?
- 7Caderea parului - cum se poate prevenii?
- 3imi curge nasul
- 7caderea parului
- 3adolescenta, par rar
- 7Ma simt rau dupa operatie la nas
- 1Nas productiv, muci galbeni si verzi de 2 luni
- 13Nas infundat
- 0Imi cade parul dupa tot corpul
- 4Probleme cu nasucul pentru ca nu a fost aspirat bine la nastere!
- 2Nas umflat din cauza racelii?
- 2Operatie nas
- 4secretii in spatele nasului
- 0Reconstructie nas (Dr. Coanda Galati)
- 12Optiuni Transplant de par in tara sau strainatate?
- 3Piramida nazala dureroroasa, rosie si inflamata
- 9mucus alb din nas in gat
- 14Presiune pe nas, ameteala, vedere intetosata si urechii care se blocheaza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: