par pe nas
(Raress)
Am o problema pe care nam mai intalnito la nimeni:am "par pe nas", la baza nasului, cateva fire negre care se vad urat, ceea ce pt mine e o mare problema.As vrea sa stiu daca se poate rezolva.Va multumesc anticipat
Am o problema pe care nam mai intalnito la nimeni:am "par pe nas", la baza nasului, cateva fire negre care se vad urat, ceea ce pt mine e o mare problema.As vrea sa stiu daca se poate rezolva.Va multumesc anticipat
3 comentarii
Stimate domn, se poate face epilare de lunga durata (care dupa mai multe sedinte este practic definitiv), fie “fir cu fir”prin metoda de electrocoagulare fie cu lumina intens pulsate.
Trebuie sa va adresati unei clinici sau cabinet de dermatologie care detin asemenea aparate, de exemplu la Iasi –RODERMA, la Bucuresti DERMASTYLE.Cu consideratie, profesor dr.Anca Zbranca
Trebuie sa va adresati unei clinici sau cabinet de dermatologie care detin asemenea aparate, de exemplu la Iasi –RODERMA, la Bucuresti DERMASTYLE.Cu consideratie, profesor dr.Anca Zbranca
Am aceeasi problema, cat ar costa o asemenea sedinta?
Nu aveti idee daca in Constanta exista vreun cabinet dermatologic care detine asemenea aparate ? si eu sunt in acelasi caz . Va multumesc !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Caderea parului - tratament eficient?
- 3nas ingust
- 28Nas infundat in urma unei raceli
- 3adolescenta, par rar
- 3Par gras
- 6Cat timp pot sa folosesc Nasonex?
- 13De cateva luni din cateodata cand imi suflu nasul imi iese ceva negru
- 6Cam de vreo 3 ani de zile a inceput parul sa se rareasca
- 4zona fara par!
- 8nas infundat la copil de 4 ani
- 6nas infundat nu doresc operatie polipii
- 0Imi cade parul dupa tot corpul
- 11Caderea parului - Sfaturi urgente va rog
- 58Ce simptome poate declansa stafilococul auriu?
- 7caderea parului - ce remedii sunt?
- 4secretii in spatele nasului
- 1Ma gadila nasul si imi tot curge
- 4problema nas.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: