Am o mancarime a pielii picioarelor :(
totul a inceput cu niste bubite mici pe degetele de la picioare care mai si mancau.a2a zi aveau o culoare ciudata ca niste basicute mici (adica aveau lichid in interior ).Initial am folosit alcool mentolat cu pudra de talc si parca se mai ameliorase...apoi mi-au aparut si pe degetele de la maini cate una :-S le-am dat tot cu alcool.
ideea e ca acum la picioare am pielea tare pe degete unde au fost bubitele si am niste mancarimi ingrozitoare la tot ce inseamna pielea piciorului (laba) in afara portiunii dintre degete.
daca imi puteti da un sfat.folosesc un samponel antifungic dar nu mai trece.is 2 sapt de atunci
multumesc!
ideea e ca acum la picioare am pielea tare pe degete unde au fost bubitele si am niste mancarimi ingrozitoare la tot ce inseamna pielea piciorului (laba) in afara portiunii dintre degete.
daca imi puteti da un sfat.folosesc un samponel antifungic dar nu mai trece.is 2 sapt de atunci
multumesc!
5 comentarii
Consulta un medic homeopat cu experienta, astfel de tratamente nu au prea mare succes, mai ales la pustule cu lichid inauntru.
Simptomele tale sunt cunoscute in homeopatie si vindecabile fara efecte secundare.
Suprimarea lor cu ajutorul la alifii si medicamente alopate pot cauza organelor interioare care incearca sa se scape de anumite toxine prin piele. Daca incep sa se urce pe corp, situatia se agreaveaza.
Simptomele tale sunt cunoscute in homeopatie si vindecabile fara efecte secundare.
Suprimarea lor cu ajutorul la alifii si medicamente alopate pot cauza organelor interioare care incearca sa se scape de anumite toxine prin piele. Daca incep sa se urce pe corp, situatia se agreaveaza.
0
14-08-2009, ora 22:06
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Unguent cu propolis aplicat de trei ori pe zi pana la vindecare!
Numai Bine;)
Cu deosebit de multa placere si deferenta,
N I C K;)
Numai Bine;)
N I C K;)
multumesc :)...dar oare ce sa fie? vreo ciperca din aia :-S
morenamaru, poti sa consulti un medic dermatolog si iti va spune exact despre ce este vorba!!
Te pup Nick!
Te pup Nick!
0
16-08-2009, ora 14:52
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Pup si eu Jackie!
Morena, foloseste unguentul cu propolis si daca in 7 zile nu ti se amelioreaza starea, consulta medicul dermatolog!
N I C K;)
Morena, foloseste unguentul cu propolis si daca in 7 zile nu ti se amelioreaza starea, consulta medicul dermatolog!
N I C K;)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Cancerigen-ajutor!
- 5mancarimi puternice in zona coapselor si a feselor
- 5iritatie in zona abdomenului... iarna nu prea am probleme, in schimb vara e dezastru
- 3mancarimi insuportabile in diverse locruri
- 39Mancarime de piele dupa baie
- 2un fel de herpes. ciuperca?
- 6mancarime pe brate, burta... mai mult seara
- 5Mancarimi zona picioarelor si cea genitala
- 1mincarime pe tot corpul
- 4senzatie de mincarime a miinilor, apoi se duce pielea
- 1alergii si mancarimi pe corp
- 5iritatie pe piele.. e doar alergie?
- 0mancarimi ale palmelor si laba picioarelor!
- 4Pete rosii pe corp cu tente de mancarime si la atingere cu o coaja lejera
- 1Bubite inconjurare de piele rosie si mancarimi
- 1Afectiune piele
- 2Mancarime de piele dupa colecistectomie laparoscopica
- 2Mancarime piele
- 2Mancarime a pielii
- 1In jurul ochilor: piele rosie, uscata deasupra dar pungi si lichid sub piele
Mai multe informații despre: Mancarimea pielii Pruritul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: