Frotiu Papanicolau clasa II

Buna ziua. Mentionez ca anual fac examenul citologic, dar niciodata pana in prezent nu am avut modificari. Frotiul a fost satisfacator pentru testare, cu celule endocervicale prezente, modificari reactive:inflamatie si NLM(negativ pentru leziuni intraepitelale sau maligne.
Se mentioneaza ca valorile integistrate sunt in afara limitelor admise pentru varsta si sexul meu si se recomanda un nou test peste un an. Inainte de recoltarea probelor, am facut un control ginecologic normal si o ecografie transvaginala. Medicul mi-a spus ca totul este in regula.
Pana prind o programare la ginecolog, imi puteti spune ce inseamna asta? Nu am simptome de infectie noua, nu am modificari ale secretiei vaginale, am virusul herpes de un an si mai am dureri menstruale si in faza de ovulatie, atat.
Se mentioneaza ca valorile integistrate sunt in afara limitelor admise pentru varsta si sexul meu si se recomanda un nou test peste un an. Inainte de recoltarea probelor, am facut un control ginecologic normal si o ecografie transvaginala. Medicul mi-a spus ca totul este in regula.
Pana prind o programare la ginecolog, imi puteti spune ce inseamna asta? Nu am simptome de infectie noua, nu am modificari ale secretiei vaginale, am virusul herpes de un an si mai am dureri menstruale si in faza de ovulatie, atat.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Sunt infectata cu HPV
- 3test papanicolau
- 3citodiagnostic col Papanicolaou
- 7rezultat Papanicolau
- 5Va rog, interpretare papanicolau
- 6Secretii vaginale - analize
- 7interpretare test papanicolau
- 4candida
- 4Examen Papanicolau
- 0interpretare test papanicolau, va rog
- 0test PAP