test papanicolau
Am facut un test pap. la Inst.Oncologic fundeni si rezultatul este:nesatisfacator pentru evaluare;frotiu poluat cu hematii si leucocite;infectii abs.alte modif.non neoplazice:inflamatorii;atipii endocervicale nos.Repeta dupa trat. antiinflamator.Med. mi-a rec. trat cu Cervugid 12 ov. si dupa 3 luni repet.testul papanicolau. Testul hpv mi-a iesit negativ si la cultura din col :nu s-au izolat germeni, abs. candida. Ma infrijoreaza atipiile endocervicale nos. Multumesc daca imi puteti explica.
3 comentarii
Daca frotiul ti-a fost poluat rezultatul este neconcludent.Fa tratamentul si repeta testul Papanicolau.Dupa ce ai rezultatul testului urmator sa ne scrii iar.Numai bine!
inainte sa incep tratam. am hotarat sa fac o colposcopie.Medicul a spus ca am displazie de col probabil din cauza nasterii cand, am avut colul rupt(acum 10 ani).Va intreb daca tratam. cu cervugid mai este bun in acest caz sau ce alt tratament ar fi mai bun.Peste 3 luni trebuie sa repet colposcopia.Multumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3citodiagnostic col Papanicolaou
- 3candidoza vaginala si colpita - tratament?
- 4Test Babes Papanicolau.. intrepretare, va rog
- 4interpretare rezultate
- 5Interpretare rezultat Papanicolau
- 5testul Papanicolau
- 4Papanicolau doua luni la rand si sangerari dupa a doua recoltare
- 0Test babes papanicolau
- 3ascus la papanicolau
- 5testul papanicolau, vaginoza bacteriana, candida
- 3rezultat papanicolau
- 0interpretare test papanicolau
- 3am primit urmatoarea concluzie: leziune scuamoasa intraepiteliala de grad inalt
- 1mi sa recomandat biopsie
- 0interpretare test pap.ajutatima
- 1Test Papanicolau
- 0Papanicolau
- 0ASC-US (celule scuamoase atipice de semnificatie nedeterminata), testare HPV
- 0Papanicolau
- 0Test Papanicolau
Mai multe informații despre: Testul Papanicolau
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: