Rezultat PAP
Buna ziua, am primit rezultatu testului papanicolau si este bifat inflamatie ( alte modificari nonneoplazice/modificari reactive asociate cu:).Concluzia este:modificari reactive asociate cu inflamatia si se recomanda repetarea testului dupa tratament antiinflamator.Ce poate fi aceasta inflamatie? E motiv de ingrijorare?Multumesc.
1 comentarii
Buna ziua,
Rezultatul pe care l-ati primit arata ca este prezenta o inflamatie, mai precis o infectie in vagin si la nivelul colului, dar care nu poate fi interpretat drept o leziune maligna. Se recomanda efectuarea examenului de secretie vaginala si eventual testul Chlamydia si in functie de rezultat veti face tratament, iar dupa tratament este necesar sa repetati testul Babes Papanicolau.
O zi placuta!
Rezultatul pe care l-ati primit arata ca este prezenta o inflamatie, mai precis o infectie in vagin si la nivelul colului, dar care nu poate fi interpretat drept o leziune maligna. Se recomanda efectuarea examenului de secretie vaginala si eventual testul Chlamydia si in functie de rezultat veti face tratament, iar dupa tratament este necesar sa repetati testul Babes Papanicolau.
O zi placuta!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9rezultat test papanicolaou
- 2rezultat babes papanicolau
- 2testul papanicolau se poate face si fetelor virgine?
- 3candidoza vaginala si colpita - tratament?
- 3rezultat papanicolau
- 0Interpretare analize Papanicolau
- 3Imi raspunde si mie cineva?
- 12test papanicolau - rezultate
- 1rezultat papanicolau
- 8REZULTAT TEST BABEŞ PAPANICOLAU
- 2rezultat papanicolau - lsil cu recomandare testare HPV
- 0Virusul HPV... exista vreun tratament real ?
- 0Rezultat papanicolau
- 0Interpretare rezultate test Babeș Papanicolau
- 0Ex. microscopic pe frotiu + Test B Papanicolau
- 0Buna ziua tuturor, mă poate ajuta cineva cu interpretarea testului Papanicolau
- 3Va rog ajutor in interpretarea testului Papanicolau !!
- 0Interpretare test Papanicolau in mediu lichid
- 0Rana pe col
- 0Scurgere roz cateva zile dupa Papanicolau
Mai multe informații despre: Testul Papanicolau
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: