Ajutați-mă - amețeala de cap, nu pot sa ma concentrez pe ceia ce fac, stare de oboseala

Buna seara, va rog sa ma ajutați dacă puteți, De o luna de zile am o amețeala de cap, nu pot sa ma concentrez pe ceia ce fac, stare de oboseala, tremurat prin somn.Am făcut analize totul ok, am făcut RMN la cap totul ok, am facut control la Neurolog, ORL totul ok dar eu tot ma simt rău. Mulțumesc anticipat.
2 comentarii

Buna ziua,
Efectuați un consult psihiatric la un medic psihiatru si o evaluare psihologica la un psiholog clinician. Dacă organic totul este bine, este posibil ca aceste stari sa aiba cauze de natură psihică. In functie de rezultatul evaluării psihologice, urmați cateva ședințe de terapie psihologica.
Efectuați un consult psihiatric la un medic psihiatru si o evaluare psihologica la un psiholog clinician. Dacă organic totul este bine, este posibil ca aceste stari sa aiba cauze de natură psihică. In functie de rezultatul evaluării psihologice, urmați cateva ședințe de terapie psihologica.

Mulțumesc frumos D-na Chițimuș, mai aștept un pic ca am un tratament de luat recomandat de un medic Neurolog și dacă nu văd rezultate o sa iau in considerație sfatul dumneavoastră. Mulțumesc o seara bună.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ameteala, cauze si remedii
- 3interpretare analize si riscul unei boli
- 6E normal sa simt asa un fel de presiune acum la partea de sus a capului in urma tomografiei?
- 9probleme cu ochii!
- 2Ameteala puternica..rog un sfat..o parere
- 2palpitatii, diaree, ameteli
- 16Neuro sau ORL?
- 6trebuie neaparat sa urmez o operatie? mai inatai... mucocel maxilar sau deviatie de sept?
- 4Criza musculara (ciudata), ameteala, droguri
- 7se poate sa ameteasca din cauza unei raceli?
- 2stare de rau, ameteli, greata
- 13dureri de cap, ameteli, apasare in crestetul capului
- 2ametelii si dezechilibru
- 0Ameteala + somnolenta + palpitatii
- 2m-am trezit cu ameteli foarte grave
- 4dureri ceafa, ameteli
- 2dureri, usturime in git, febra
- 2Ameteli si dureri de cap
- 1Dezorientare spațială dezechilibru la miscari
- 1Ameteala profunda
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: