Ajutați-mă - amețeala de cap, nu pot sa ma concentrez pe ceia ce fac, stare de oboseala
Buna seara, va rog sa ma ajutați dacă puteți, De o luna de zile am o amețeala de cap, nu pot sa ma concentrez pe ceia ce fac, stare de oboseala, tremurat prin somn.Am făcut analize totul ok, am făcut RMN la cap totul ok, am facut control la Neurolog, ORL totul ok dar eu tot ma simt rău. Mulțumesc anticipat.
2 comentarii
Buna ziua,
Efectuați un consult psihiatric la un medic psihiatru si o evaluare psihologica la un psiholog clinician. Dacă organic totul este bine, este posibil ca aceste stari sa aiba cauze de natură psihică. In functie de rezultatul evaluării psihologice, urmați cateva ședințe de terapie psihologica.
Efectuați un consult psihiatric la un medic psihiatru si o evaluare psihologica la un psiholog clinician. Dacă organic totul este bine, este posibil ca aceste stari sa aiba cauze de natură psihică. In functie de rezultatul evaluării psihologice, urmați cateva ședințe de terapie psihologica.
Mulțumesc frumos D-na Chițimuș, mai aștept un pic ca am un tratament de luat recomandat de un medic Neurolog și dacă nu văd rezultate o sa iau in considerație sfatul dumneavoastră. Mulțumesc o seara bună.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14un scurt-circuit ca un soc ca o trosnitura in interiroul capului
- 3de cateva zile am ameteli si dureri usoare de cap
- 6Atacuri de panica sau altceva?
- 391Stafilococul auriu provoaca ameteli si scade trombocitele?
- 19Frunte si tample umflate
- 14Dezechilibru, ameteala
- 8Posibil colageniza? rog rapsuns.
- 10imi doresc mult un copil
- 0Ameteala si rau la stomac
- 5cred ca ma confrunt cu o sinuzita am dureri de cap ameteli dureri la tample in crestetul capului
- 4Ametela la miscare
- 0De vreo 5 luni ma confrunt cu o problema greu de suportat: ameteala
- 0ameteli dureri de cap
- 10ameteli si sensibilitate la lumina
- 10Ameteli, senzatie de cutremur, amorteala membrelor, depersonalizare, etc
- 2Ameteala si tiuit in cap
- 8Ameteala continua
- 0Pierderi de echilibru
- 7Stare de moleseala, ameteli si presiune in urechi
- 0Sângerare nazala și amețeala
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: