Durere profunda in zona inghinala dreapta
Stimati domni(e), am de cativa ani o durere profunda in zina inghinala dreapta. In copilarie am suferit o operatie de apendicita in forma acuta aproape de peritonita.
Am facut o ecografie la un cabinet privat si diagnosticat cu hernie inghinala. Consultat de medicul chirurg diagnosticul a fost infirmat. Asa ca nu mai stiu in ce parte sa o iau. Problema s-a agravat in ultima vreme, durerile sunt mai puternice si au aparut o serie de simptome ciudate, gen tremura picioarele (aproape nu mai ma sustin), urinare la interval de 10-15min dar numai in perioda de criza (adica cand durerile se intensifica), o senzatie de panica, transpiratie, nu apar senzatii de voma.
Daca se poate un sfat,
cu stima
tavi
Am facut o ecografie la un cabinet privat si diagnosticat cu hernie inghinala. Consultat de medicul chirurg diagnosticul a fost infirmat. Asa ca nu mai stiu in ce parte sa o iau. Problema s-a agravat in ultima vreme, durerile sunt mai puternice si au aparut o serie de simptome ciudate, gen tremura picioarele (aproape nu mai ma sustin), urinare la interval de 10-15min dar numai in perioda de criza (adica cand durerile se intensifica), o senzatie de panica, transpiratie, nu apar senzatii de voma.
Daca se poate un sfat,
cu stima
tavi
3 comentarii
Incercati sa cereti parerea unui alt chirurg. Cel pe care l-ati consultat v-a explicat de ce a infirmat diagnosticul de hernie inghinala? Ce analize ati facut atunci?
Multumesc pentru raspuns, doctorul nu mi-a dat explicatii dar din cate am auzit este un chirurg foarte bun. Asa ca nu mi-am permis sa ii mai cer si detalii. Am facut toate analizele de sange exceptand calcemia. Au iesit foarte bune. Si totusi durerea persista. Am auzit ceva de aderente, pot sa creeze asemenea dureri persistente? Zona respectiva e foarte usor bombata, nu prezinta o "umflatura suspecta".
In ce parte sa o mai iau?
Cu stima,
tavi
In ce parte sa o mai iau?
Cu stima,
tavi
am fost operata acum 4 ani de neo col uterin, am facut citostatic si radioterapie iar dupa 2 ani au inceput sa mi se umfle picioarele de la genunchi in sus si nu stiu care este motivul am facut ECG si nu prezint nereguli la ficat si rinichi in schimb am prea multe batai la inima pe minut 130.Va rog sa imi raspundeti daca se poate
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri la urinat + senzatie de urinare frevcventa + usore macarimi
- 3Urinez mult noaptea
- 3am un fel de nodul si nu stiu de unde a aparut sau ce e
- 5Probleme destul de complicate la care nu gasesc raspuns!
- 3urinari dese...
- 0tremor si slabiciune
- 8inflamatie zona inghinala. care ar fi cauza?
- 1Secretie dupa ejaculare si urinare frecventa
- 1Urinari dese!!!
- 0Spasme musculare si tremor
- 11Tremur necontrolat
- 0Urinari dese dupa actul sexual.
- 3Urinat des, analize bune
- 2Imi tremura corpul (muschii)
- 9Probleme cu urinarea.. Putin si foarte des!
- 1Urinare frecventa, jet scăzut
- 1Infectie urinara sau altceva?
- 1Raspunsuri - Mancarime roșeata între testicule și picioare
Mai multe informații despre: Zona inghinala Tremuraturile Urinarea frecventa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: