imi tremura picioarele
cand stau in picioare imi tremura gen spasme da mi se intampla numai cand stau pe loc uneori ma impresia ca o sa cad din picioare tre sa mentionez ca acum ceva timp am avut dureri mari de spate
2 comentarii
Buna seara !
S-ar putea sa fie vorba despre o scadere a calciului / magneziului din sange (hipocalcemie / hipomagneziemie), posibil asociata cu o scadere a tonusului musculaturii paravertebrale (a musculaturii aferente coloanei vertebrale).
Cred ca problema dumneavoastra s-ar putea cel putin ameliora printr-un tratament homeopat.
Pentru prescrierea medicamentului homeopat este nevoie de o consultatie speciala, efectuata de un medic homeopat.
Cu respect,
Dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
S-ar putea sa fie vorba despre o scadere a calciului / magneziului din sange (hipocalcemie / hipomagneziemie), posibil asociata cu o scadere a tonusului musculaturii paravertebrale (a musculaturii aferente coloanei vertebrale).
Cred ca problema dumneavoastra s-ar putea cel putin ameliora printr-un tratament homeopat.
Pentru prescrierea medicamentului homeopat este nevoie de o consultatie speciala, efectuata de un medic homeopat.
Cu respect,
Dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
am uitat sa specific ca mi-am facut analizele si aveam probleme cu calciu
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Am de cand eram mica chiar din scoala primara, un tremur al bratelor si al capului
- 5Ma inrosesc f. repede cand vb cu cineva
- 6Alergie anestezic la stomatolog
- 21Dureri de cap, varsaturi, tremurat, diaree
- 6de 2 ori pe an: greata, frisoane, tremuraturi, temperatura si voma
- 6atac de panica = transpiratie, lesin, tremuraturi
- 16dereglari psihice la copii
- 1greata si tremuraturi ale mainilor si picioarelor
- 12Energizantele si caldura
- 11agitatie
- 4Pierdere brusca a constientei insotit de tremurat
- 4Friguri, tremur, ameteli si fara vlaga
- 2tremurat la copil de 1 an si 10 luni
- 10mi s-a facut rau la scoala
- 3Stari de tremur si atacuri de panica.
- 1Bebelus 8 luni are un tremur din capusor sau uneori leagana caputu stanga dreapta
- 2Tremur în corp
- 5Un sfat - tremor al corpului, tresar, amețeala
Mai multe informații despre: Tremuraturile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: