Frica de doctor
![florin18_alba](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Nici nu stiu cum sa rezum mai bine ceea ce patesc, si simptomele, nu eram sigur nici in ce categorie trebuie sa imi pun problema.
De cativa ani, in momentul in care ma duceam sa fac analize sau vaccin lesinam.
Am incercat sa merg si la psiholog, dar nu prea dadea rezultate si am renuntat.
In ultima vreme sa mai agravat, lesin din ce in ce mai des nu neaprat cand ma duc eu la doctor, dar cand vad sange la prieteni sau cand am fsot la dentist.
Ar trebui sa-mi caut alt psiholog, sau ce parere aveti?
De cativa ani, in momentul in care ma duceam sa fac analize sau vaccin lesinam.
Am incercat sa merg si la psiholog, dar nu prea dadea rezultate si am renuntat.
In ultima vreme sa mai agravat, lesin din ce in ce mai des nu neaprat cand ma duc eu la doctor, dar cand vad sange la prieteni sau cand am fsot la dentist.
Ar trebui sa-mi caut alt psiholog, sau ce parere aveti?
2 comentarii
![scarface](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Psihologul nu te poate ajuta, este o dauna/slabiciune in suflet (corpul eteric) la care psihologul nu are cum sa ajunga caci mintea nu face parte din suflet. Aceasta probleme se poate solutiona numai cu ajutorul la homeopatie si este destul de usor de vindecat sau cel putin ameliorat subtantial ca macar sa nu mai lesinati. Mergeti la un medic homeopat bun (dr. Silvia Nedelcu, Dr. Ileana Randasu in Bucuresti) si daca nu puteti/nu va permiteti scrieti-mi un mesaj.
De medicii homeopati nu are de ce sa va fie frica caci acestia discuta numai - ca si un psiholog - si dau niste granule, nu se face nici un fel de analiza.
Insa afectiunea asta este buna pt. dvoastra caci va pazeste de mersul la doctori care este foarte periculos si des chiar daunator cat si de analize facute inutil sau spre panicarea pacientilor si asa destul de fricosi.
De medicii homeopati nu are de ce sa va fie frica caci acestia discuta numai - ca si un psiholog - si dau niste granule, nu se face nici un fel de analiza.
Insa afectiunea asta este buna pt. dvoastra caci va pazeste de mersul la doctori care este foarte periculos si des chiar daunator cat si de analize facute inutil sau spre panicarea pacientilor si asa destul de fricosi.
![Geaninaleabu](/arata_img.php?img=cont_60434.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Ce descrii tu poate fi inclus in cadrul unei tulburari numita fobie- nu mai e o simpla frica. De aceea un simplu psiholog s-ar putea sa nu mai fie de ajuns, dar niste sedinte de psihoterapie s-ar putea sa functioneze si sa faca minuni. Cautati un psihiatru bun- un cabinet normal de psihiatrie ar trebui sa aiba chiar asociere cu cabinet de psihologie- unde sa se faca sedinte de psihoterapie, chiar sedinte de grup- la noi exista mai putin, si chiar sedinte de hipnoza- ar putea face minuni.
Cu respect
Geanina Leabu, consilier psihologie
Cu respect
Geanina Leabu, consilier psihologie
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Insomnie
- 2Despre anxietatea cronică - de 15 ani sufăr de anxietate
- 6Tremor interior dupa cateva episoade de anxietate severa. Cat timp pot persista?
- 3Nu gasesc linistea interioara
- 7Psihoza sau Gaslighting?
- 1Atac de panica
- 3Am nevoie de ajutor! Am o furie si ma arde asa in piept din cauza nedreptatii
- 5Anxietate de somn.
- 1Reactii adverse la Sertralina
- 2Pareri despre efectul medicamentelor si revenirea starilor