Fractura platou tibial
![Keed](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua, am 15 ani, 174cm, 55Kg si in data de 12.08.2018 am suferit o fractură de platou tibial prin decolare si un hematom voluminos. Am fost internat timp de o săptămână jumătate cu piciorul imobilizat in atela, în fiecare zi primeam antibiotic și eram uns in zona hematomului cu Alle Gel. În data de 25.08.2018 piciorul ă fost pus în gips si am fost externat. Pana in 25.09 cand a fost dat gipsul jos am făcut injecții clexane 0.4ml. Mi s-a spus că o săptămână nu pot călca in picior. Acum problema mea este ca inca nu calc pe picior decât puțin, si merg in carje..Imi este si puțin frica, dar când fortez piciorul mai mult am dureri in zona genunchiului, este normal ? Trebuie să fac gimnastica ? Multumesc.
1 comentarii
![Dr. Marius Uscatu](/arata_img.php?img=cont_15299.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua,
Raspunsul la aceste intrebari necesita, evident, cunoasterea intregului dosar radiologic, dar si examinare clinic directa.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Raspunsul la aceste intrebari necesita, evident, cunoasterea intregului dosar radiologic, dar si examinare clinic directa.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4fractura maleola+fisura platou tibial
- 6durere genunchi
- 3Durere calcai dupa ghips
- 2Recuperare fractura maleola
- 5Fractura platou tibial
- 1Subluxatie patelara. E grav?
- 3Fractura parcelara apofiza coronoid cubitus stang
- 2Fractura de platou tibial
- 0Glezna umflată după gips
- 0Durere și contractura musculara dupa începerea mersului în urma unui traumatism de glezna
- 1Fractura laterala la tibia platou
- 1Fractura platou tibial extern
- 1Fractura platou tibial
- 1Fractura SH IV tibie proximala/fractura platou tibial
- 4Fractura acută de hemiplatou tibială lateral prin impactare
- 2Fractura de platou tibial grad 6
Mai multe informații despre: fractura de platou tibial durere dupa ghips recuperare medicala
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: