Durere și contractura musculara dupa începerea mersului în urma unui traumatism de glezna
Bună seara! Pe 26 noiembrie in urma unui traumatism la glezna am făcut o fractura de maleola interna fără deplasare și o entorsa la maleola externa cu un hematom de glezna foarte urat.Am avut o atela ghipsata gambo-podala 30 de zile, fără voie de mers.Pe 26 decembrie mi s-a scos ghipsul, am început câte puțin sprijin pe picior, de pe 3 ianuarie am făcut 6 ședințe de kinetoterapie (câte 3 pe saptamana).Deja merg acum fără carja, piciorul este foarte puțin umflat și cu o tenta ușor cianotica însă mă dor mușchii gambei ca și cum as avea febra musculara și simt mușchii contractați mereu. Ăsta încă de când am făcut exerciții cu kinetoterapeuta care îmi zicea ca așa e normal.As vrea sa va întreb dacă așa e normal sa fie mușchii gambei contractați mereu sau poate fi o cauza vasculară sau nervoasa.Trebuie sa fac vreo analiza suplimentara sau durerea și contractura musculara va trece în timp. Dacă așa este normal în cât timp va trece? Mulțumesc anticipat pt răspuns!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4fractura deschisa tibie
- 2Problema mers dupa ghips
- 5entorsa genunchi, rmn genunchi... rezultate
- 5De cand are gipsul in fiecare dimineata simte dureri in picior in zona gleznei
- 4rotula in ghips
- 14recuperare fractura maleola peroniera fara deplasare
- 3Durere calcai dupa ghips
- 4laba piciorului umflata si dureroasa
- 2Recuperare fractura maleola
- 0Glezna umflată după gips
- 2Operatie tendon
- 3Picior în ghips - după scoatere este normal să îl doară călcâiul și să mai fie umflat?
- 2Fractura spinelor tibiale
- 1Umflarea piciorului in ghips
- 5Frisoane și dureri la 4 zile după scoaterea ghipsului
- 4Ajutați-mă va rog cu un răspuns - copil 2 ani cu piciorul in ghips
Mai multe informații despre: piciorul in ghips durere dupa ghips