Fractura metatarsian 2, 3, 4
Bună ziua, acum 2 săptămâni am avut un accident de munca și mi-am fracturat 3 oase de la picior și anume metatarsiene. Am fost la spital și mi sa pus ghips și mi sa spus sa revin la control peste 2 săptămâni (în cazul în care nu se fixau ma operează). Am revenit la control și medicul chirurg a spus că nu trebuie operație, chiar dacă fracturile sunt cu deplasare, mi schimbat ghipsul și mi-a pus alt ghips pe care pot călca, și mi-a spus că după 2 zile sa încep sa calcpe el.
Este vreun medic care sa îmi spună de această procedură? Se vor vindeca oasele? Menționez ca am 29 de ani și 76 de kg. Mulțumesc anticipat pentru răspuns. Dacă doriți și alte detalii sau informații pot sa va ofer o radiografie pe e-mail.
Este vreun medic care sa îmi spună de această procedură? Se vor vindeca oasele? Menționez ca am 29 de ani și 76 de kg. Mulțumesc anticipat pentru răspuns. Dacă doriți și alte detalii sau informații pot sa va ofer o radiografie pe e-mail.
4 comentarii
Buna ziua,
Fractura izolata a metatarsienelor 2-3-4 este rarissima, mai ales in contextul unui impct de inalta energie (accident de munca).
Cel mai adesea face parte dintr-o fractura muuult mai grava, fractura-luxatie Lisfranc, din pacate ne-diagnosticata in 95% din cazuri si care necesita in 99% interventie chirurgicala urgenta.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Fractura izolata a metatarsienelor 2-3-4 este rarissima, mai ales in contextul unui impct de inalta energie (accident de munca).
Cel mai adesea face parte dintr-o fractura muuult mai grava, fractura-luxatie Lisfranc, din pacate ne-diagnosticata in 95% din cazuri si care necesita in 99% interventie chirurgicala urgenta.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Bună ziua, doctorul mi-a spus că țesutul muscular nu a fost afectat, întrucât deplasarea oaselor sa făcut de la dreapta la stânga și nu în sus în jos. Aș putea să vă trimit radiografia sa o vedeți și dumneavoastră? Mulțumesc
Da, mi-o puteti trimite pe email
Daca nu este concludenta, se impune un computer-tomograf, evident
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Daca nu este concludenta, se impune un computer-tomograf, evident
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
V-am trimis pe adresa contact@chirugiapiciorului.ro.
O zi buna
O zi buna
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4fractura metatars 5 cu depladare si fractura a osului de la glezna
- 5Fractura metatarsiene
- 13durere la tuberozitate metatarsianul V
- 8Fractura metatarsian neconsolidata 2
- 1Fractura metatarsian cu deplasare
- 14Fractura metatarsian 1, 2, 3
- 7Fractura metatarsian V fara deplasare
- 12Recomandare imobilizare picior
- 1Fractura metatarsiene
- 9Probleme la ghips!
- 1Fractura MTS III picior drept
- 0Timp de administrare Fraxiparine 0, 6 ml la o fractura de metatarsiani V ?
- 3Fractura intraspongioasa baza metatars V picior stang
- 4Durere dupa fractura metatarsian v
- 1Fractura diafizara metatars deget 5 drept
- 3Factura metatarsian 5
- 1Fractura subcapitala metatars 2, 3, 4 fara deplasare
- 8Fractura metatarsian 2 si 3 cu deplasare
- 1Fractura metatarsian v fara deplasare
- 3Fractura metatarsian IV
Mai multe informații despre: factura de metatarsian fractura metatarsian
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: