Concediu medical neacordat
Bună ziua.
În data de 11.11.2021 am călcat puțin strâmb și am avut o fractura la metatarsul nr 5 de tip Jones cu minima deplasare piciorul a fost pus în ghips și am fost trimis acasă.
Dar problema este ca atunci cand am fost la Upu vaslui cei de acolo mi au spus ca concediul medica va fi acordat de medicul de familie pentru primele 5 zile din câte știu eu acest concediu pentru primele 5 zile trebuia acordat de către upu și doar de upu și medicul de familie nu îl poate da azi când am sunat la spital din noi aceștia mi au spus ca scrie pe fisa de la upu dar nu scrie absolut nimic despre concediu după mi au spus ca este stare de urgenta și ca medicul de familie îl eliberează.. Dar medicul de familie spune ca nu e legal ca ea sa elibereze concediul și ca cei de la upu trebuia să-l elibereze în seara când m am dus. Deci va rog ajutați ma ca sincer nu mai înțeleg absolut nimic și nu știu ce trebuie sa fac...
În data de 11.11.2021 am călcat puțin strâmb și am avut o fractura la metatarsul nr 5 de tip Jones cu minima deplasare piciorul a fost pus în ghips și am fost trimis acasă.
Dar problema este ca atunci cand am fost la Upu vaslui cei de acolo mi au spus ca concediul medica va fi acordat de medicul de familie pentru primele 5 zile din câte știu eu acest concediu pentru primele 5 zile trebuia acordat de către upu și doar de upu și medicul de familie nu îl poate da azi când am sunat la spital din noi aceștia mi au spus ca scrie pe fisa de la upu dar nu scrie absolut nimic despre concediu după mi au spus ca este stare de urgenta și ca medicul de familie îl eliberează.. Dar medicul de familie spune ca nu e legal ca ea sa elibereze concediul și ca cei de la upu trebuia să-l elibereze în seara când m am dus. Deci va rog ajutați ma ca sincer nu mai înțeleg absolut nimic și nu știu ce trebuie sa fac...
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 60fractura de metatarsian v, artela pana la genuchi, umflarea+invinetirea degetelor
- 3fractura metatarsian 5 la piciorul stang
- 4fractura metatars 5 cu depladare si fractura a osului de la glezna
- 37Fractura de metatarsian 5 fara deplasare, dupa 5 sapt de ghips
- 2entorsa metatarsiana in urma unui accident
- 1Fractura metatarsal 5 picior drept
- 3Fractura baza metatarsian 2 fara deplasare
- 0Fractura metatarsian5
- 4Durere dupa fractura metatarsian v
- 1Fisura bază metatarsian 5
- 5Fractura metatarsian V fara deplasare
- 2Fractura metatarsian 3 cu minima deplasare
- 3Fractura fara deplasasare Metars V
- 1Fractura metatarsian V
- 1Recuperare fractura metatarsiene 2 si 3
- 4Fractura metatarsian 2, 3, 4
- 0Reeducarea mersului
- 4Fractura cominutiva spiroida 1/3 proximal metatarsian 5 picior drept
Mai multe informații despre: factura de metatarsian fractura metatarsian concediu medical
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: