Fractura maleola peroniera stanga
Buna ziua,
Am fost diagnosticat cu Fractura maleola peroniera stanga, imobilizata cu gips in 02.02.La control in data de 12.02 medicul a constatat o deplasare la limita stabilitatii.Ulterior am mai cerut inca o opinie si a fost diametral opusa-nu este nici o problema, deplasare...
Poza radiografiei :
https://goo.gl/photos/AvXmAktZk8854sfr5
Am fost diagnosticat cu Fractura maleola peroniera stanga, imobilizata cu gips in 02.02.La control in data de 12.02 medicul a constatat o deplasare la limita stabilitatii.Ulterior am mai cerut inca o opinie si a fost diametral opusa-nu este nici o problema, deplasare...
Poza radiografiei :
https://goo.gl/photos/AvXmAktZk8854sfr5
4 comentarii
Buna ziua! Am si eu o intrebare. Pe 02.01.2017 am suferit o fractura maleola peroneza grezna dr si am stat 4 saptamani cu el in ghips. Dupa ce lam scos mia spus sa nu il pun in manant 2 saptamni. Acum am 4 zile de cand l.am scos din ghips si il misc fara sa ma doara dar gleza inca este umflata. Este normal?
Pentru Cristian Calin: nu sta rau insa la persoane tinere deobicei se opereaza pentru o vindecare cat mai perfecta si pentru ca sa nu aveti nevoie de ghips
Alexbila: umflatura (edemul) poate persista chiar si luni de zile, mai ales dupa efort fizic indelungat
Alexbila: umflatura (edemul) poate persista chiar si luni de zile, mai ales dupa efort fizic indelungat
As putea incepe sa merg? Ce mi.ati putea recomanda? Tind sa precizez k nu ma vazut doctor!doar asistentul. Este suficint 5 sapt ptr vindecarea fisurilor ? Va Multumesc
daca fractura este vindecata atunci puteti sa mergeti pana la limita durerii. insa fiecare pacient e altfel, 6 saptamani este durata medie a vindecarii, la unii dureaza mai putin iar la altti dureaza mai mult. pentru un raspuns corect trebuie un examen fizic si radiologic (cel mai probabil medicul care v-a tratat cunoaste cel mai bine aceste date).
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13fractura maleola
- 12cat se sta cu ghips?
- 8fractura de maleola tibiana
- 3dureri dupa fractura maleola
- 3fractura maleola externa dreapta
- 4tratare fractura maleola peronira fara deplasare
- 14recuperare fractura maleola peroniera fara deplasare
- 3fractura incompleta maleola peroniera dreapta fara deplasare
- 3Fractura sau entorsa?? 2 diagnostice complet diferite
- 0Fractura de pilon tibial si maleola peroniera cu deplasare
- 1Fractura maleola peroniera stanga