Inflamare permanenta a gleznei stângi și a părții de sus a labei piciorului stâng.

08-09-2020
TIBY C.
Nu este medic/terapeut
TIBY C.
Bună ziua, pe data de 20 iulie a.c.am suferit o fractura maleolară laterală cu aplicare aparat gipsat pe talpa, glezna spate/laterala și partea dinspate a gambei piciorului stâng. În data de 31 august mi s-a dat jos ghipsul și mi s-a pus orteza pentru glezna și am început sa pășesc cu piciorul cu ajutorul unei cârje pentru antebraț. Problema este ca atunci cand folosesc mult piciorul, glezna(de jur împrejur) se umflă foarte tare și împreună cu ea și partea și partea de sus a labei și o parte din gamba piciorului stâng.
Precizez ca am avut timp de 25 zile tratament cu fraxiparine injectabile și primele 5 zile, arcocxia tablete.
Am 51 ani, 110 kg, 185 cm înălțime.
Vreau sa știu dacă este vreo problema cu glezna piciorului sau doar simplul fapt ca folosesc piciorul mult îmi da aceasta inflamare a gleznei?
Va mulțumesc!
1 comentarii
0
08-09-2020, ora 16:03
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua,
La aceasta greutate. indiferent de tipul fracturii maleolare, as fi prelungit imobilizarea si inderdictia totala a sprijinului pe picior.
Nu este exclus si debutul unui picior Charcot diabetic.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul