Inflamare permanenta a gleznei stângi și a părții de sus a labei piciorului stâng.
Bună ziua, pe data de 20 iulie a.c.am suferit o fractura maleolară laterală cu aplicare aparat gipsat pe talpa, glezna spate/laterala și partea dinspate a gambei piciorului stâng. În data de 31 august mi s-a dat jos ghipsul și mi s-a pus orteza pentru glezna și am început sa pășesc cu piciorul cu ajutorul unei cârje pentru antebraț. Problema este ca atunci cand folosesc mult piciorul, glezna(de jur împrejur) se umflă foarte tare și împreună cu ea și partea și partea de sus a labei și o parte din gamba piciorului stâng.
Precizez ca am avut timp de 25 zile tratament cu fraxiparine injectabile și primele 5 zile, arcocxia tablete.
Am 51 ani, 110 kg, 185 cm înălțime.
Vreau sa știu dacă este vreo problema cu glezna piciorului sau doar simplul fapt ca folosesc piciorul mult îmi da aceasta inflamare a gleznei?
Va mulțumesc!
Precizez ca am avut timp de 25 zile tratament cu fraxiparine injectabile și primele 5 zile, arcocxia tablete.
Am 51 ani, 110 kg, 185 cm înălțime.
Vreau sa știu dacă este vreo problema cu glezna piciorului sau doar simplul fapt ca folosesc piciorul mult îmi da aceasta inflamare a gleznei?
Va mulțumesc!
1 comentarii
Buna ziua,
La aceasta greutate. indiferent de tipul fracturii maleolare, as fi prelungit imobilizarea si inderdictia totala a sprijinului pe picior.
Nu este exclus si debutul unui picior Charcot diabetic.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
La aceasta greutate. indiferent de tipul fracturii maleolare, as fi prelungit imobilizarea si inderdictia totala a sprijinului pe picior.
Nu este exclus si debutul unui picior Charcot diabetic.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 237fractura maleola
- 13fractura maleola
- 7fractura maleola peroniera dr si pilon tibial posterior
- 12Fractura maleola tibiala dreapta
- 2fractura de maleola
- 3dureri dupa fractura maleola
- 2recuperarea in fractura de maleola
- 3fractura maleola externa dreapta
- 3Fractura sau entorsa?? 2 diagnostice complet diferite
- 4Fractura trimaleolara dupuytren inalta - recuperare dupa operatie - intrebari
- 1Fractura trimaleolara
- 1Fractura maleolă peroneu
- 1Fractura tibie si maleola externa
- 3Fractura maleola peronira stanga
- 2Anestezie fractura trimaleolara
- 0Întrebare -Fractura maleola peroniera dreapta
- 9Fractura maleola la femeie însărcinată
- 1Fractură maleola și epifiză distală cu deplasare discretă fixată cu șurub
- 2Fractura la glezna
Mai multe informații despre: fractura maleola