Fractura maleola peroniera dreapta
![Lightinthedark](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua, am 20 de ani si acum o saptamana am suferit o fractura de maleola peroniera dreapta foarte urata, in urma caruia s.a efectuat o operatie de urgenta. Mi s.au pus o placuta si 6 suruburi si mi s.a spus ca pot sta oricum atata timp cat nu calc pe el (pentru siguranta, port si o orteza care nu permite miscarea gleznei). Ieri insa am fost prin oras aproximativ 3 ore, imobilizata intr.un scaun rulant, iar cand am ajuns acasa, am observat ca piciorul, de la glezna in jos, avea o nuanta vinetie. Acum spre dimineata s.a mai diminuat, insa mai este prezenta. E posibil sa fie din cauza ortezei sau din cauza ca am stat 2 ore fara sa stau cu piciorul in sus?
Tin sa precizez ca de regula eu am probleme la piciorul stang, si anume monopareza crurala stanga.
Tin sa precizez ca de regula eu am probleme la piciorul stang, si anume monopareza crurala stanga.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4fractura maleola+fisura platou tibial
- 3Fractura maleolara
- 4fractura maleola
- 3fractura maleola externa dreapta
- 4tratare fractura maleola peronira fara deplasare
- 5Fractura maleola tibiala cu minima deplasare
- 14recuperare fractura maleola peroniera fara deplasare
- 2Recuperare fractura maleola
- 0Intrebare- Brose glezna
- 1Fractura maleola peroniera stanga
- 1Fractura trimaleolara
- 2Anestezie fractura trimaleolara
- 0Întrebare -Fractura maleola peroniera dreapta
- 1Inflamare permanenta a gleznei stângi și a părții de sus a labei piciorului stâng.
- 1Inlaturare gips
- 5Va rog ajutați-ma, probleme cu glezna!
- 5Fractura trimaleolara glezna
- 9Fractura maleola la femeie însărcinată
- 1Fractură maleola și epifiză distală cu deplasare discretă fixată cu șurub
Mai multe informații despre: fractura maleola