tratare fractura maleola peronira fara deplasare
Buna ziua
pe data de 09.02 mi-am fracturat piciorul drept dupa radiografie sa constatat fractura maleola peroniera fara deplasare, piciorul sa umflat sa aplicat aparat gipsat dar dupa 3 zile l-am scos se umflase piciorul, la scoatere mi sa spus ca am si entorsa de gradul3, dupa 2 zile am pus un nou aparat gipsat, vreau sa stiu daca se poate pune orteza sau gheata gipsata casa pot calca pe el?au trcut 17 zile si tot am dureri.Ce ma sfatuiti sa fac?
Va multumesc
pe data de 09.02 mi-am fracturat piciorul drept dupa radiografie sa constatat fractura maleola peroniera fara deplasare, piciorul sa umflat sa aplicat aparat gipsat dar dupa 3 zile l-am scos se umflase piciorul, la scoatere mi sa spus ca am si entorsa de gradul3, dupa 2 zile am pus un nou aparat gipsat, vreau sa stiu daca se poate pune orteza sau gheata gipsata casa pot calca pe el?au trcut 17 zile si tot am dureri.Ce ma sfatuiti sa fac?
Va multumesc
4 comentarii
in prima faza ar trebui sa vedem radiografiile ca sa putem aprecia despre ce este vorba
Sunt din Constanta, cum pot trimi-te radiografia, astazi mi-a schimbat din nou burlanul, Multumesc
trebuie sa cautati un site pe net unde puteti sa incarcati poze gratis (inspirati-va din alte postari). daupa ce le-ati uploadat pozele, copiati adresa care apare in browser si ne scrieti aici pe forum.
varianta a doua ar fi sa-mi trimiteti pe adresa de mail din profilul meu (in acest caz il voi vedea numai eu)
varianta a doua ar fi sa-mi trimiteti pe adresa de mail din profilul meu (in acest caz il voi vedea numai eu)
Multumesc pt raspuns o sa va trimit radiografia pe mail-ul dumneavoastra, weekend placut
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 237fractura maleola
- 8fractura de maleola tibiana
- 2fractura de maleola
- 2recuperarea in fractura de maleola
- 3fractura maleola externa dreapta
- 5Fractura maleola tibiala cu minima deplasare
- 3fractura incompleta maleola peroniera
- 16fractura maleola
- 4Fractura maleola peroniera stanga
- 4Fractura trimaleolara dupuytren inalta - recuperare dupa operatie - intrebari
- 0Intrebare- Brose glezna
- 3Fractura maleola peroniera
- 1Fractura trimaleolara
- 1Fractura maleolă peroneu
- 1Inlaturare gips
- 5Fractura trimaleolara glezna
- 9Fractura maleola la femeie însărcinată
- 1Fractură maleola și epifiză distală cu deplasare discretă fixată cu șurub
- 1Fractura maleola peroniara cu minima deplasare
Mai multe informații despre: fractura maleola