Fractura sau entorsa?? 2 diagnostice complet diferite
Buna seara. In urma cu o sapt am calcat intr.o parte, a urmat o durere profunda in zona gleznei, ameteala aproape de lesin etc. Smurd m.a dus la Spitalul Sf Ioan, unde dupa radiografie mi s.a spus ca e fractura fara deplasare de maleola peroniera. Dupa 5 zile am repetat radiografia la Sp. Agripa Ionescu si mi s.a spus ca nu se vede nicio fisura, ca e entorsa.
Precizez ca piciorul e imobilizat in orteza, fac injectii anticoagulante, iau antiinflamatoare, merg cu aj carjelor si nu calc pe picior, desi am pus piciorul in pamant si nu doare rau, e putin umflat, putin vanat. Ce e de facut? ce diagnostic sa iau in calcul pt tratarea afectiunii? Multumesc
Precizez ca piciorul e imobilizat in orteza, fac injectii anticoagulante, iau antiinflamatoare, merg cu aj carjelor si nu calc pe picior, desi am pus piciorul in pamant si nu doare rau, e putin umflat, putin vanat. Ce e de facut? ce diagnostic sa iau in calcul pt tratarea afectiunii? Multumesc
3 comentarii
Am doar a doua radiografie, cea in urma careia mi s.a zis ca nu e fractura. am incercat sa postez aici, dar neavand experienta pe forum nu stiu unde e optiunea pt a putea adauga atasamente.
pe profilul meu gasiti adresa mea de mail
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 237fractura maleola
- 3Fractura maleola
- 13fractura maleola
- 7fractura maleola peroniera dr si pilon tibial posterior
- 12Fractura maleola tibiala dreapta
- 2recuperarea in fractura de maleola
- 2Recuperare fractura maleola
- 4Fractura maleola peroniera stanga
- 4Fractura trimaleolara dupuytren inalta - recuperare dupa operatie - intrebari
- 3Fractura maleola peroniera
- 1Fractura trimaleolara
- 2Fractura maleola tibiala si peroniera stanga
- 1Ajutați-mă - fractura maleola peroniera, sunt însărcinată în 20 de săptămâni
- 1Fractura tibie si maleola externa
- 0Întrebare -Fractura maleola peroniera dreapta
- 0Durere fractura maleola mediala
- 5Fractura trimaleolara glezna
- 9Fractura maleola la femeie însărcinată
- 0Fractura maleolă
Mai multe informații despre: fractura maleola