Formare Calus Peroneu
Buna ziua!
Acum 4 saptamani am fost operat cu o fractura de glezna la maleola interioara si peroneu.
La maleola calusul sa format si este in regula, in schimb nu sa format calu la peroneu unde am aplicata o placuta de osteosinteza si intre capetele fracturii este o distanta 0-1cm maxim cred eu dupa radiografie.
Va rog sa ma ajutati cu sfaturi in reculerare medicul si fizioterapeutul mi-au recomandat sa incep fizio si kineto pentru glezna sa fac mobilitate fara a pune presiune pe picior si sa facem o radiografie peste inca 4 sapt pentru a vedea evolutia.
Multumesc!
Acum 4 saptamani am fost operat cu o fractura de glezna la maleola interioara si peroneu.
La maleola calusul sa format si este in regula, in schimb nu sa format calu la peroneu unde am aplicata o placuta de osteosinteza si intre capetele fracturii este o distanta 0-1cm maxim cred eu dupa radiografie.
Va rog sa ma ajutati cu sfaturi in reculerare medicul si fizioterapeutul mi-au recomandat sa incep fizio si kineto pentru glezna sa fac mobilitate fara a pune presiune pe picior si sa facem o radiografie peste inca 4 sapt pentru a vedea evolutia.
Multumesc!
3 comentarii
Buna ziua,
Raspunsul pe care-l asteptati nu este standard, ci depinde de nenumarati factori: datele D-voastra personale, antecedente, radiografiile pre-, intra- si post-operatorii, stabilitatea intra-operatorie a montajului de osteosinteza etc.
In absenta acestor date este absolut imposibil de elaborat "sfaturi pentru recuperare".
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Raspunsul pe care-l asteptati nu este standard, ci depinde de nenumarati factori: datele D-voastra personale, antecedente, radiografiile pre-, intra- si post-operatorii, stabilitatea intra-operatorie a montajului de osteosinteza etc.
In absenta acestor date este absolut imposibil de elaborat "sfaturi pentru recuperare".
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Aici nu ma lasa sa atasez radiografii :( am 29 de ani
Radiografiile sunt doar o parte a problemei, nu sunt suficiente pentru raspunsul dorit de D-voastra.
Cel mai logic este sa-l consultati pe chirurgul care v-a operat, este singurul in masura sa va raspunda.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Cel mai logic este sa-l consultati pe chirurgul care v-a operat, este singurul in masura sa va raspunda.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3fractura deschisa tibie+peroneu
- 12cat se sta cu ghips?
- 2fractura de maleola
- 1recuperare postoperatorie fractura peroneu si luxatie glezna
- 2Fractura glezna si gamba
- 3Fragmin
- 5Fractura Pilon Tibial si Peroneu
- 14recuperare fractura maleola peroniera fara deplasare
- 1Glezna umflata de la fisura peroneu
- 0Intrebare- Brose glezna
- 1Peroneu deplasat
- 4Durere si inflamare genunchi dupa introducere tija centromedulara tibie
- 1Inflamare permanenta a gleznei stângi și a părții de sus a labei piciorului stâng.
- 2Fractura glezna șurub diastazis
- 1Fractura maleola posterioara cu usoara deplasare
- 9Fractura maleola la femeie însărcinată
- 3După ghips ..cand merge laba piciorul se înroșește
- 0Fractura maleolă
- 1Fractura la glezna
Mai multe informații despre: fractura de glezna fractura maleola fractura de peroneu fractura peroneu formarea calusului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: