ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Fractura deget picior

03-10-2016
SoldatLiviu
Nu este medic/terapeut
SoldatLiviu
Buna,
In urma cu 5 ani mi-am fracturat degetul mic de la piciorul drept. Fractura pe care am ignorat-o la momentul respectiv. Dupa o perioada de timp am observat ca degetul meu se deformase. Dupa vreun an la o radiografie am observat ca osul era rupt si se sudase stramb practic se rupsese de la mijloc ramanand cu o estetica destul de anormala la prima vedere. As dori acum sa stiu daca exista o interventie chirurgicala la acest tip de caz daca este complicata si care ar fi perioada de recuperare. Tin sa precizez ca nu prea m-a incomodat in timp doar de faceam miscare (mers pe jos) perioade lungi intro zi simteam ca ma doare tibia probabil ca nu calcam pe talpa piciorului foarte corect.
As dori sa imi repar acest defect deoarece doresc sa ma angajez ca si cadru militar si probabil nu as trece testul medical intr-un viitor apropiat.
Multumesc anticipat.
3 comentarii
1
03-10-2016, ora 23:09
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna seara!
Probabil ca este vorba despre un quintus varus supradductus, de origine congenitala.
Intr-adevar, exista interventii chirurgicale mini-invazive si eficiente pentru astfel de deformatii.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
0
03-10-2016, ora 23:40
SoldatLiviu
Nu este medic/terapeut
SoldatLiviu
nu sunt sigur daca despre asta e vorba. Problema o am doar la un singur deget picior drept si a aparut drept urmare a unei lovituri/fracturi netratate in urma cu cativa ani.
Multumesc pentru raspunsul prompt.
1
04-10-2016, ora 00:26
Dr. Enescu Dumitru Marius
Ortopedie si traumatologie, Constanta
Dr. Enescu Dumitru Marius
Buna seara
Chiar si in situatia in care deformarea este datorata unei fracturi vechi ea se poate rezolva in conditiile evocate de distinsul meu coleg, Dl. Dr. Marius Uscatu.
Desigur, era preferabil (si mult mai usor) sa se rezolve atunci, dar si acum exista sanse clare.
Cu stima
SL Univ Dr. Marius Enescu
Medic Primar Ortopedie Traumatologie
Doctor in Stiinte Medicale
Constanta
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul