Mobilitate degete
Buna ziua,
Acum 7 sapt am avut un deget rupt dupa ce am cazut la ski, am fost la spital unde mi a pus degetul in ghips insa dupa un control la 2 sapt s-a dovedit ca a fost pus prost si a trebuit rupt iar. Din cauza faptului ca degtul nu-mi stata in articulatie am fost la un doctor chirurg plastician ce mi a spus ca est nevoie de recunstructie de extensoare. La 4 sapt dupa operatie mi-am dat jos orteja am o mobilitate mai mica la mana iae degtul operat nu pot sa-l misc, simt ca as avea putere dar se simte blocat.
in acest moment a trecut o sapt de cand mi am dat orteza jos iar degtul este umflat si nu pot sa-l misc.
O sa mi treaca cu fizioteratie sau este posibil sa fie alta problema?
Acum 7 sapt am avut un deget rupt dupa ce am cazut la ski, am fost la spital unde mi a pus degetul in ghips insa dupa un control la 2 sapt s-a dovedit ca a fost pus prost si a trebuit rupt iar. Din cauza faptului ca degtul nu-mi stata in articulatie am fost la un doctor chirurg plastician ce mi a spus ca est nevoie de recunstructie de extensoare. La 4 sapt dupa operatie mi-am dat jos orteja am o mobilitate mai mica la mana iae degtul operat nu pot sa-l misc, simt ca as avea putere dar se simte blocat.
in acest moment a trecut o sapt de cand mi am dat orteza jos iar degtul este umflat si nu pot sa-l misc.
O sa mi treaca cu fizioteratie sau este posibil sa fie alta problema?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Fractura deget
- 1Fractura falanga proximala
- 4Fractura inelar
- 1Fracturi multiple degete - pozitie gresita. operatie recuperare?
- 15Fracura multipla falanga medie deget 5 picior stang fara deplasare
- 3Fractura deget picior
- 4accidentare deget mare picior
- 2Fractura falangei proximale
- 5Fractura la degetul 2 de la picior
- 1Fractura de falanga proximala haluce
- 3Fractură
- 7Fractura fara deplasare falanga distala deget 4 picior
- 1Fisura mediana deget.
- 1Fractura inchisa falanga picior stang la degetul mic
- 5Frisoane și dureri la 4 zile după scoaterea ghipsului
- 1Deget rupt