Fisura mediana deget.
Acum 20 de ani am suferit un traumatism la nivelul ultimei falanga a degetului mic la mana stanga iar diagnosticul a fost fisura mediana. Am avut degetul in gips doua saptamani.De atunci am rămas cu un defect. La flexionare ultima falanga nu se mai îndoaie perfect.
Mentionez ca sunt instrumentist si cant la un instrument cu corzi.Acest lucru nu ma impiedica sa cant si sa folosesc degetul 4.Doar ca am unele perioade in care simt niste dureri in încheietura falangei in momentul in care mișc degetul, indiferent daca miscarea este usoara sau necesita efort mai mare de apăsare.Incerc sa dau cu unguient si sa masesz degetul.In momentul masarii se aude un trosnit usor.Aceste dureri practic dispar de la sine.
De atunci nu am mai suferit nici un traumatism la acel deget.
Vreau sa stiu: Aceste dureri cand mișc degetul au legatura cu acel traumatism vechi?
Poate sa degenereze în timp?
Ce tratament ar trebui sa fac sa nu se complice situatia?
Mentionez ca sunt instrumentist si cant la un instrument cu corzi.Acest lucru nu ma impiedica sa cant si sa folosesc degetul 4.Doar ca am unele perioade in care simt niste dureri in încheietura falangei in momentul in care mișc degetul, indiferent daca miscarea este usoara sau necesita efort mai mare de apăsare.Incerc sa dau cu unguient si sa masesz degetul.In momentul masarii se aude un trosnit usor.Aceste dureri practic dispar de la sine.
De atunci nu am mai suferit nici un traumatism la acel deget.
Vreau sa stiu: Aceste dureri cand mișc degetul au legatura cu acel traumatism vechi?
Poate sa degenereze în timp?
Ce tratament ar trebui sa fac sa nu se complice situatia?
1 comentarii
Posibil sa fi apărut artroza la articulație. Este nevoie de consult și radiografie
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Fractura deget
- 1Fractura falanga proximala
- 1Fracturi multiple degete - pozitie gresita. operatie recuperare?
- 15Fracura multipla falanga medie deget 5 picior stang fara deplasare
- 4accidentare deget mare picior
- 2Fractura la degetul mare la picior
- 0Mobilitate degete
- 0Nu pot misca degetul
- 1Ghips la falanga rupta
- 2Fractura falangei proximale
- 5Fractura la degetul 2 de la picior
- 3Fractură
- 7Fractura fara deplasare falanga distala deget 4 picior
- 1Fractura inchisa falanga picior stang la degetul mic
- 1Deget rupt