Deget rupt
In primul rand imi cer scuze daca nu am deschis in topicul potrivit, Acum 3 saptamani mi-am fracturat degetul de la picior, mai exact cel de langa degetul mare, mi s-a recomandat sa l tin in gips (gips pana aproape de genunchi) 4 saptamani, eu l am tinut 3 saptamani, deoarece nu mai rezistam mancarimilor, insa mi l-am dat jos acasa, acum, degetul fracturat este umflat, dar nu este vanat, pot sa calc pe talpa, doar ca simt ca si cum ar fi amortita talpa, efectiv simt niste intepaturi cand calc, care imi creeaza putina dificultate, degetul rupt nu imi creeaza un discomfort cand merg, Si inca ceva, cand mi-am scos gipsul, abia puteam indrepta talpa piciorului, acum pot sa misc talpa ca inainte doar ca este problema de mai sus, Este ceva grav? sau se trateaza in timp, are rost sa merg la medic? Am 17 ani, 1.80. 85kg, nu am mai avut rupturi nici unde, doar de 2 ori entorsa la acelas picior unde am fractura, Si in cat timp as putea sa ma reapuc de antrenamentele de forta? (Sala) Multumesc tuturor celor care ma vor ajuta, si imi cer scuze daca am pus intrebarea in topicul gresit
1 comentarii
Buna ziua,
Daca este vorba (doar) despre fractura unei falange, gipsul este total inutil.
Putem elabora un raspuns doar dupa studierea imaginilor radiografice, evident in timpul examinarii clinice directe.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Daca este vorba (doar) despre fractura unei falange, gipsul este total inutil.
Putem elabora un raspuns doar dupa studierea imaginilor radiografice, evident in timpul examinarii clinice directe.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Fractura deget
- 1Fractura falanga proximala
- 1Fracturi multiple degete - pozitie gresita. operatie recuperare?
- 15Fracura multipla falanga medie deget 5 picior stang fara deplasare
- 3Fractura deget picior
- 4accidentare deget mare picior
- 2Fractura la degetul mare la picior
- 0Nu pot misca degetul
- 1Ghips la falanga rupta
- 2Fractura falangei proximale
- 5Fractura la degetul 2 de la picior
- 1Fractura de falanga proximala haluce
- 3Fractură
- 7Fractura fara deplasare falanga distala deget 4 picior
- 5Frisoane și dureri la 4 zile după scoaterea ghipsului