Fractura clavicula.. cand pot sa scriu, sa inot/manca?
am reusit si eu o fractura la clavicula fara deplasare de 1 iunie. sunt clasa a 8 a si am examene in 20 si 22 iunie asi vrea sa stiu daca o sa pot scrie pe atunici am inteles ca dupa 2 saptamani in da bandajul jos si imi pune o orteza ca sa imi tina umerii drepti...
dar o sa pot scrie? csi cam prin 25 merg la mare o sa pot inota eva sau macar o sa pot manca cu ea? bineinteles presupun ca nu am voie sa o fortez
ii ceva de genu radiografia mea http://img524.imageshack.us/img524/3328/sbrknclaou8.gif doar ca la mine nu exista spatiul ala dintre clavicula la mine ii fara deplasare dar in rest ii acelasi unghi si in aceeasi zona
dar o sa pot scrie? csi cam prin 25 merg la mare o sa pot inota eva sau macar o sa pot manca cu ea? bineinteles presupun ca nu am voie sa o fortez
ii ceva de genu radiografia mea http://img524.imageshack.us/img524/3328/sbrknclaou8.gif doar ca la mine nu exista spatiul ala dintre clavicula la mine ii fara deplasare dar in rest ii acelasi unghi si in aceeasi zona
7 comentarii
Sigur ca ai sa poti scrie, ai sa poti manca...dar cu inotul e cam devreme.e un efort sporit, cu o solicitare mai mare a umarului si a muschilor din zona...cand vei merge la scos bandajul sa intrebi medicul.
multumesc mi-a pus un bandaj in forma de 8 ca sa imi tina umerii drepti dar este o micutza problema ma ingrojoreaza faprtul ca sunt un pic cocosat oare cu timpul se va rezolva? sau trebuie sa ma chinuiesc sa ma indrept de spate desi nu prea reusesc
Ar tyrebui sa te obisnuiesti sa stai zilnic cu trunchiul
Ar trebui zilnic sa-ti impui sa ai o atitudine posturala corecta, cu trunchiul drept, sa tragi umerii inspre spate.auto sugestie, autoeducatie..la inceput e mai greu.
am incercat si am reusit m-am indreptat de spate destul de mult si o sa dau dovada de perseverenta
oare peste cat timp o sa pot sa fac iara flotari? daca totul merge bine
oare peste cat timp o sa pot sa fac iara flotari? daca totul merge bine
buna ziua
am avut si eu o fractura de clavicula cu deplasare in urma cu cca 2 ani, tratat cu orteza in urma sfatului doctorului.Acum e ok, doar ca e foarte vizibil calus-ul, e ca o mica cocoasa.Ce se poate face pentru a corecta aceasta problema.
Va multumesc anticipat
am avut si eu o fractura de clavicula cu deplasare in urma cu cca 2 ani, tratat cu orteza in urma sfatului doctorului.Acum e ok, doar ca e foarte vizibil calus-ul, e ca o mica cocoasa.Ce se poate face pentru a corecta aceasta problema.
Va multumesc anticipat
Pe 9 ianuarie 2014 am avut un accident de masina din care am rezultat cu o fractura de clavicula cu deplasare. nu m-am operat deoarece am intrebat mai multi medici si au zis ca nu este necesara, atat timp cat osul nu imi strapunge pielea. problema e ca degetul aratator de la mana stanga a fost strivit(tumefiat). a fost si inca este umflat, vanat si nu pot sa il indoi. fac fizioterapie si la masaj cand incearca sa mi-l indoaie ma doare foarte tare. ce se poate face ca sa isi revina. va multumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6umflatura ciudata...va rog raspuns urgent
- 17Fractura de clavicula
- 1Durere spate dupa fractura de clavicula
- 5Disjuntie claviculara
- 5clavicula fracturata
- 12Fractura de clavicula
- 3Clavicula dislocata
- 2Ganglioni inflamati la nivelul gatului...si claviculei va rog ajutor!
- 3sfaturi fractura clavicula cu deplasare
- 3Disjunctie acromio-claviculara
- 0fractura de clavicula si plexul brahial
- 1Fractura clavicula
- 0Bebe 1 an cu clavicula rupta... Ajutor!
- 1Fractura de clavicula baietel 6 ani si 9 luni
- 0Disjunctie acromio claviculara gradul 3
- 6Ruptura clavicula
- 4Clavicula fracturata + operatie
- 4Clavicula
- 0Întârziere consolidare fractura
Mai multe informații despre: fractura de clavicula clavicula
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: