Disjunctie acromio claviculara gradul 3
Buna ziua am fost operat acum 2 luni de o disjunctie acromio claviculara de gradul 3 iar dupa 3 săptămâni mi sa scos bandajul urmand sa mai port alte trei săptămâni orteza.
In jurul a inca o săptămână am fost la spital din nou deoarece simțeam o ușoare denivelare din nou a claviculei ca urmare sa fiu trimis acasă iar acum la inca o săptămână simt o ușoară durere iar neputund sa ridic mana la 90 de grade, in plus tor simt cum mi-ar trage cineva in jos mâna iar cand misc umărul fata spate as simți cum se mișcă clivicula, este ceva normal?
In jurul a inca o săptămână am fost la spital din nou deoarece simțeam o ușoare denivelare din nou a claviculei ca urmare sa fiu trimis acasă iar acum la inca o săptămână simt o ușoară durere iar neputund sa ridic mana la 90 de grade, in plus tor simt cum mi-ar trage cineva in jos mâna iar cand misc umărul fata spate as simți cum se mișcă clivicula, este ceva normal?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Dureri de clavicula
- 1Durere spate dupa fractura de clavicula
- 5Disjuntie claviculara
- 5clavicula fracturata
- 13Luxatie claviculara bilaterala
- 0Fractura de clavicula (modificare forma clavicula)
- 5inflamati umeri supraclavicular.
- 4Copil 2 ani-Exista consecinte negative sufletesti psihice mutare temporara in alta tara?
- 3Clavicula dislocata
- 0Fractura clavicula stanga
- 3Disjunctie acromio-claviculara
- 2Luxatie sterno-claviculara
- 0Dupa operatie de ruptura de clavicula
- 2Umflatura pe clavicula, aproape de gât
- 5Durere clavicula dreapta copil 5 ani
- 0Clavicula umflata
- 0Umflătură claviculă cu umăr
- 1Fractura clavicula distala si disjunctie acromo-claviculara
Mai multe informații despre: clavicula
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: