Durere clavicula dreapta copil 5 ani
Buna ziua.Acum o saptamana baietelul meu de 5 ani a cazut din pat in timp ce se juca cu surioara lui si s-a lovit la clavicula dreapta.A plans putin apoi s a linistit.A doua zi vazand ca nu foloseste mana cum trebuie (o ridica decat pana la un anumit nivel)am fost la ortopedie unde am facut o radiografie care dupa spusele dr nu a aratat nimic la clavicula.Mi-a zis sa stau linistita ca isi va revenii si sa il dau cu o crema antiinflamatoare(am luat voltaren).Acum manuta o foloseste aproape ca inainte, dar ceea ce ma ingrijoreaza este umflatura ce a aparut pe clavicula este ca un nod acolo.Daca il apas putin nu ma lasa zice ca il doare ca acolo s-a lovit.Nu stiu ce sa fac sa merg pe mana dr care l-a consultat sau sa merg in alta parte sa mai cer o parere.Este ok acea umflatura pe clavicula va trece de la sine?Copilul v-a ramane cu sechele?Va multumesc din suflet pentru eventualele raspunsuri
5 comentarii
postati radiografiile daca le aveti
Din pacate nu sunt acasa sunt la serviciu.maine dimineata voi posta daca reusesc.va multumesc mult
Din pacate nu cred ca pot atasa poze la comentarii tot ce am putut face am pus ca poza de profil radiografia.daca puteti marii sa vedeti ceva.multumesc
din imaginea postata nu pare a fi fracturta. umflatura poate fi un hematom. eventual poate fi facuta o echografie sa vedeti ce este.
Posibil si o disjunctie acromio claviculara. Consultati si un alt ortoped pentru a doua parere
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ligamente rupte de la clavicula
- 0Dureri de clavicula
- 7Fractura clavicula.. cand pot sa scriu, sa inot/manca?
- 5Durere in zona claviculei! Rog sa primesc un raspuns
- 1Durere spate dupa fractura de clavicula
- 5clavicula fracturata
- 13Luxatie claviculara bilaterala
- 0Fractura de clavicula (modificare forma clavicula)
- 5inflamati umeri supraclavicular.
- 4Copil 2 ani-Exista consecinte negative sufletesti psihice mutare temporara in alta tara?
- 2Ganglioni inflamati la nivelul gatului...si claviculei va rog ajutor!
- 2Luxatie sterno-claviculara
- 0Dupa operatie de ruptura de clavicula
- 2Umflatura pe clavicula, aproape de gât
- 0Clavicula umflata
- 0Disjunctie acromio claviculara gradul 3
- 1Fractura clavicula distala si disjunctie acromo-claviculara
Mai multe informații despre: clavicula
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: