Senzatie de balonare continua
Buna!De doua zile incontinuu imi simt stomacul "intarit", o senzatie de balonare continua, in partea superioara.La apasare, nu neaparat e dureros, insa e inconfortabil.Scaun nu am avut de cateva zile bune, zgomotele abdominale fiind frecvente.
Un gand m-a dus si la sarcina, ultimul act sexual avand loc acum aproximativ 2 luni, insa nu am nici un simptom precum greturi, sani intariti, urinari frecvente, menstruatia fiind regulata.Ar putea fi, totusi, aceasta cauza?
Un gand m-a dus si la sarcina, ultimul act sexual avand loc acum aproximativ 2 luni, insa nu am nici un simptom precum greturi, sani intariti, urinari frecvente, menstruatia fiind regulata.Ar putea fi, totusi, aceasta cauza?
1 comentarii
Buna seara.
Recomand consult medical de urgenta in cazul in care nu s-a reluat tranzitul intestinal si distensia abdominala persista!
Recomand consult medical de urgenta in cazul in care nu s-a reluat tranzitul intestinal si distensia abdominala persista!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2dureri in zona ovarului drept
- 3Balonare si durere surda dreapta burta
- 9dureri de stomac si de burta plus altele
- 3durere acuta in tot abdomenul
- 6constipatie, balonare dureri in partea stanga
- 4Operatie hernie epigastrica + alte 4 interventii
- 9imi vine mancarea inapoi dupa orice masa va rog sa ma ajutat
- 5sindrom dispeptic sau gastrita?
- 5constipatie acuta.. ce trebuie sa mananc sa am un scaun regulat?
- 6dureri stomac si in partea dreapta, scaune foarte moi
- 2fac brusc diaree, insotita de dureri de stomac, greata si balonare
- 9stari de rau, respiratie rece, dureri in ceafa insotite de stari de lesin, balonare.
- 1de 2 saptamani am greturi si arsuri stomacale, balonare si durere acuta a ovarului drept
- 1Constipatie cu scaun apos
- 1Colon iritabil?
- 0Urgent: Probleme Gastro - balonare zilnica sau aproape zilnica
- 1Bolboroseli în abdomen
- 1Balonare, înțepături în abdomen dedesubtul buricului
- 3Borborisme
- 1Gaze, dureri abdominale, gastrita, endoscopie făcuta
Mai multe informații despre: Balonarea abdominala Constipatia Balonarea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: