Exista droguri care pot fenta testul antidoping?

11-07-2007
Alina899
Nu este medic/terapeut
Alina899
Exista droguri care pot "fenta" testul antidoping? Daca da, care sunt acelea. Dupa cat timp substantele din droguri sunt eliminate complet din organism. Mercic
3 comentarii
0
04-01-2008, ora 00:00
Flaviutzu
Nu este medic/terapeut
Flaviutzu
0
21-07-2008, ora 00:00
kgirl
Nu este medic/terapeut
kgirl
depinde ce droguri consumi. iarba de exemplu se elimina in 2-3 saptamani. c test trebuie se faci? eu am facut recent un test de depistare a drogurilor, adica am fost obligata sa l fac deoarece sunt consumatoare de droguri de cativa ani, asa ca sunt in tema. daca vrei pot sa te lamuresc cu mai multe.
0
03-03-2009, ora 12:10
boghici
Nu este medic/terapeut
boghici
buna. as vrea si eu sa stiu cat timp stau drogurile in organism ? droguri gen, ecstasy sau marijuana ? kgirl- daca vrei, imi poti spune mai multe despre asta ? ms frumos.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Consumul de droguri şi dependenţa
  • Cele mai periculoase droguri în prezent
  •