Este rea canepa..se zice ca vindeca diferite cancere..de ce e ilegala atunci?

01-06-2012
sebybo3
Nu este medic/terapeut
sebybo3
Am vazut pe siteul semintecanepa.com un film jos intitulat dar daca canabisul a vindecat cancerul.Este un documentar super.Eu am fumat mult si am facut ceai din frunze, nu indrum pe nimeni ;dar sunt ok nu m-a afectat cu nimic.
Astept pareri..
5 comentarii
0
01-06-2012, ora 20:56
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Pareri despre ce ? Oricum tu nu ai fumat pt ca ai fost bolnav ci pt recretie cum se spune, sau relaxare !
Cum e cu semintele astea, se pot comanda si cresti o plantuta pt tine ?! :) Ce efect are ceaiul din frunze ? Dar din muguri ? Pe ma pasioneaza fitoterapia !
0
01-06-2012, ora 21:22
sebybo3
Nu este medic/terapeut
sebybo3
pai fimul nu l-ati vazut :spune ca este mai rea bautura decat marihoana este pe ultimul loc ca drog ;-este fascinant spune ca nu s-a descoperit efecte distrugatoarea, doar mass media soune ca-i rea si ca faci zdup, din cauza intereselor farmaceutie de sinteza..ca ar provoca schizofrenia, cancer pulmonar nici vorba!!!.Zice documentarul ca poti fuma pana la 380kg in 15 min si nu mori..vezi filmul prima data cu atentie.In 1936 s-a spus ca e iaba dracului...etc si acuma este ponegrita cu melodii ale lui ghues who si alti, totul cu acelasi scop sa nu se fumeze.Eu sunt convins ca e buna cum arata documentarul si stiu ca m-am imbolnavit din alta cauza nu a marihuanei..am mancat carne de porc cu tricineloza si eram slabit nervos din cauza patimilor tinereti.
Se poate face ceai extract daca nu vrei s-o fumezi, desi nu are gudron este mai grea la fumat..
Toate cele bune! vedeti filmul de 2-3 ori sa va prindeti de excrocheria medicamentelor alopate.Adica a IF.
IF=industria farmaceutica
Toate cele bune!
0
01-06-2012, ora 22:44
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Stiu filmul si chiar am facut referire la el acum 2 zile la tema despre cancere, 'run from the cure' cred ca se numeste ! Si este vorba de terapie nu de alte tipuri de consumuri ' recreationale' ! Faptul ca uleiul de canabis ajuta la mielom malign de ex.(stadii incipente), nu inseamna ca trebuie folosita planta de catre toata lumea ! De legalizat nu se va mai legaliza in veci la noi ! E ca si cu folosirea armelor pt autoaparare, cu doua taisuri !
0
03-06-2012, ora 15:23
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Erata : Este vorba de melanom malign, evident !

-*

* modificat de admin
0
09-06-2012, ora 01:44
sebybo3
Nu este medic/terapeut
sebybo3
----------*
am adaugat inca ceva documentare.maijoana nu e drog !!!

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.