Fobia sociala
buna! nu ma asteptam sa existe atat de multe persoane care sa treaca prin aceste stari. eu am trecut peste BAC am reusit sa-mi stapanesc emotiile (poate si deoarece atunci nu stiam ca se numeste fobie sociala, ci doar emotivitate, care pot spune ca e cat de cat normala atunci cand esti in fata unui examen oral ). sfaturi nu stiu ce as putea sa-ti dau... si eu as vrea sa-mi traiesc altfel viata :-<.
oameni buni spuneti sarumana si. ca aveti doar atat, , ca mai sunt si multe alte boli mentale cu care alti se chinuie mut mai RAUUU decat voii. dexemlu atacuri de panica prin agrofobie. care cuprinde mai multe fobii. EU SUFAR DITODEAUNA DE ACEEASTA BOALA SI AM REUSIT SA AMI DAU SEAMA PREA TARZIU AN URMA CU SASE LUNI SI AM 28 DE ANI. GANDITIVA PRIN CE CHINURI AM TRECUT. Cumi miam dat seama mam dus la un psihiatru si mia recomandat seroxat si xanax sunt de cateva luni o leguma dintrun om normal. nu mai am putere de munca am probleme cu prieteca ca nu mai sunt asa cum eream anainte sa iau medicamentele din punct de vedere sexual nu mai pot sa ma angajez an coonditiile an care am 12 ani vechime pe cartea de munca visez numai cojmaruri pe care le pot reda a doua zi cu lux de amanunt si am impresia ca nu mai pot gasi o rezolvare la toate acceste probleme.e mult mai comlicata povestea si viata prin care trec eu comparativ cu voi. capu sus asta ne este destinu. la mine doctoru mia scos seroxatu si sanaxu de cateva zile defapt mai aveam 12 pastie de seroxar si mi lea anpartit pe zile sa mi le reduca treptat. sa vedem ce urmeaza daca va intereseaza cum deurge asa zisu tratament la mine va tin la curent satepept sfaturi si antrebari.bafta tuturor
agapios36 - clar dorim sa aflu cat mai multe despre tine si despre evolutia starii tale de sanatate
Speram ca-ti vei face timp sa ne mai scrii si de-acum incolo. Pana atunci, numai bine.
Speram ca-ti vei face timp sa ne mai scrii si de-acum incolo. Pana atunci, numai bine.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16fobii sociale
- 8mi-este teama ca nu ma descurc
- 6Depresie de mult timp - AJUTOR !!!!!!!
- 34Cum se poate scapa de fobie
- 30sufar de o fobie sociala iesita din comun
- 27Adio, fobia!
- 3De la grasanul scuipat zilnic la fobie sociala si in final afectiune bipolara, maniac
- 7sunt schizofrenic de ceva vreme si am o problema cand merg pe strada
- 6Ce medicamente imi recomandati pentru anxietate sociala ?
- 3Frica de a vorbi in public
- 11Nu-i pot lasa pe oameni sa se apropie de mine.
- 7Fobie sociala
- 10Deficit de atentie comorbid cu anxietate generalizata, fobie sociala, depresie etc.
- 4Fobia sociala.
- 12Cateva nelamuriri si intrebari
- 47Pregabalin.Lyrica.
- 4Anxietate/fobie sociala
- 0Cocktail - depresie, TOC, fobie sociala
- 9Fobia sociala ca simptom al schizofreniei.
Mai multe informații despre: Fobia sociala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: