Foame dureroasa

Bună seara. Se confruntă sau s-a confruntat cineva cu această senzaţie? Îmi spuneţi şi mie vă rog cam care ar fi cauzele şi cum se poate scăpa de ea? Mulţumesc anticipat
5 comentarii

Buna dimineata! Foamea dureroasa este un simptom al bolii ulceroase; mergi la un medic gastroenterolog pentru stabilirea unui diagnostic corect si a unei conduite terapeutice corespunzatoare; ar fi indicat sa faci si endoscopie digestiva superioara si investigatii pentru a identifica prezenta Helicobacter pylori; numai bine

Buna seara.
Despre endoscopie, da am facut si nu una, ci doua.
La prima 9.10.2009 mi-a pus diagnostic asa: Bulbita eroziva HP+.Esofag normal, stomac-corp gastric cu edem al mucoasei. Antru cu eritem parcelar. Helicobacter pylori +.Bulb cu eroziuni de tip acut.D II - normal.
Anul trecut in 21 mai 2010 am facut iarasi o Esogastroduodenoscopie unde scrie asa: In urma efecturarii endoscopiei digestive superioare nu se evidentiaza aspecte patologice.Esofag normal, stomac - corp gastric, antru normal, HP negativ, Pilor, bulb, D2 liber.
Ce mai e de facut? Multumesc
Despre endoscopie, da am facut si nu una, ci doua.
La prima 9.10.2009 mi-a pus diagnostic asa: Bulbita eroziva HP+.Esofag normal, stomac-corp gastric cu edem al mucoasei. Antru cu eritem parcelar. Helicobacter pylori +.Bulb cu eroziuni de tip acut.D II - normal.
Anul trecut in 21 mai 2010 am facut iarasi o Esogastroduodenoscopie unde scrie asa: In urma efecturarii endoscopiei digestive superioare nu se evidentiaza aspecte patologice.Esofag normal, stomac - corp gastric, antru normal, HP negativ, Pilor, bulb, D2 liber.
Ce mai e de facut? Multumesc

buna ziua.in 5 luni te-ai vindecat??!!unul din endoscoape n-a avut bec...sa dea Domnul sa fi fost cel din2009.

Buna Vasi.Ciudat nu?Nici eu nu stiu ce sa mai cred.In ziua de astazi, nici nu m-as mira sa imi fi bagat furtunul ala degeaba pe gat.Cat despre vindecare, nu, nu m-am vindecat.Acum o saptamana am facut analiza din antigen pentru HP si o am, valoarea 1, 16.Acum vreau sa imi cumpar GASTROFIX, am auzit ca e foarte bun, mai ales daca nu ai valoare mare la bacteria asta.Multa sanatate.

Buna, este ciudat!!!f...fa tratament si dupa aceea vei vedea ce faci...bafta...

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Scadere in greutate, pofta exagerata de mancare, balonare
- 5menstruatie intarziata, test de sarcina negativ, lipsa poftei de mancare
- 8Balonata mereu!
- 3senzatie de foame constanta si dureri in capul pieptului
- 3Dependenta de mancare
- 8oboseala cronica, lipsa poftei de mancare, stres
- 1pofta de mancare scazuta la copil
- 6Ce sunt "aplecatele"?
- 6dureri stomac, foame si arsuri tot timpul
- 2Gastrita sau probleme cu fierea?
- 6de aproape 1 an am ameteli numai atunci cand mi se face foame mai ales dimineata
- 1foame continua, greata sa mananc
- 6De un an, cand mi se face foame ametesc ff rau..
- 6post internare: depresie. refuzul de a mai manca... a slabit 30 kg in 2 luni
- 1cum pot sa-mi micsorez apetitul alimentar?
- 1Anxietate si pofta de mancare
- 1pofta de mancare
- 14Buna ziua va rog dacă ma puteți ajuta !!! Lipsa pofta mâncare de o luna
Mai multe informații despre: pofta de mancare apetitul alimentar crescut
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: