Foame dureroasa

18-03-2011
Bestiutza23
Nu este medic/terapeut
Bestiutza23
Bună seara. Se confruntă sau s-a confruntat cineva cu această senzaţie? Îmi spuneţi şi mie vă rog cam care ar fi cauzele şi cum se poate scăpa de ea? Mulţumesc anticipat
5 comentarii
0
20-03-2011, ora 08:37
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna dimineata! Foamea dureroasa este un simptom al bolii ulceroase; mergi la un medic gastroenterolog pentru stabilirea unui diagnostic corect si a unei conduite terapeutice corespunzatoare; ar fi indicat sa faci si endoscopie digestiva superioara si investigatii pentru a identifica prezenta Helicobacter pylori; numai bine
0
14-05-2011, ora 23:32
Bestiutza23
Nu este medic/terapeut
Bestiutza23
Buna seara.

Despre endoscopie, da am facut si nu una, ci doua.

La prima 9.10.2009 mi-a pus diagnostic asa: Bulbita eroziva HP+.Esofag normal, stomac-corp gastric cu edem al mucoasei. Antru cu eritem parcelar. Helicobacter pylori +.Bulb cu eroziuni de tip acut.D II - normal.

Anul trecut in 21 mai 2010 am facut iarasi o Esogastroduodenoscopie unde scrie asa: In urma efecturarii endoscopiei digestive superioare nu se evidentiaza aspecte patologice.Esofag normal, stomac - corp gastric, antru normal, HP negativ, Pilor, bulb, D2 liber.

Ce mai e de facut? Multumesc
0
25-05-2011, ora 16:34
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
buna ziua.in 5 luni te-ai vindecat??!!unul din endoscoape n-a avut bec...sa dea Domnul sa fi fost cel din2009.
0
27-05-2011, ora 08:14
Bestiutza23
Nu este medic/terapeut
Bestiutza23
Buna Vasi.Ciudat nu?Nici eu nu stiu ce sa mai cred.In ziua de astazi, nici nu m-as mira sa imi fi bagat furtunul ala degeaba pe gat.Cat despre vindecare, nu, nu m-am vindecat.Acum o saptamana am facut analiza din antigen pentru HP si o am, valoarea 1, 16.Acum vreau sa imi cumpar GASTROFIX, am auzit ca e foarte bun, mai ales daca nu ai valoare mare la bacteria asta.Multa sanatate.
0
27-05-2011, ora 08:23
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
Buna, este ciudat!!!f...fa tratament si dupa aceea vei vedea ce faci...bafta...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Legătura dintre sport și scăderea apetitului explicată
  • Senzația de foame excesivă
  • Cum poate stresul să scadă pofta de mâncare?
  • Aminoacizii produși de către organism pot suprima pofta de mâncare
  • Ce impact are consumul de extract de rodie asupra parametrilor de sațietate?
  • Mecanismul prin care canabisul stimulează pofta de mancare
  • GLP-1 crește sațietatea preingestivă prin circuite hipotalamice la șoareci și oameni
  •