Ce sunt "aplecatele"?
Buna ziua ! Numele meu e Ion Coman si am o intrebare pentru dumneavoastra. Ori de cate ori mananc ceva cu pofta sau ceva gras 'mi se apleaca'.si trebuie sa ma trag pe maini cu apa sau cu otet si eventual sa beau si o lingurita cu otet Dupa acest, , tratament, , imi revin, incet-incet As vrea sa stiu cum se numeste aceasta afectiune, care e cauza ei si cum o pot controla ? Cu respect
6 comentarii
Mai bine iei un colebil imediat dupa ce mananci mai mult. Probabil ai colecistul mai lenes, se varsa bila (fierea) mai greu. Ar fi bine sa faci o ecografie abdomen superior. Si sa mananci cu inghitituri mai mici, sa mesteci bine. Nu mai bea otet ca e un mit care nu face bine la stomac.
Numai bine!
Numai bine!
Draga Teodora iti multumesc pentru raspuns dar eu astept in continuare raspunsul exact la intrebarea pe care am pus-o. Cat priveste "mitul" cu otetul, nu stiu cat rau face [si nici nu ma intereseaza] stomacului dar rezultatul este garantat. Ca am bila lenesa stiu, ca o am asezata "culcata" dupa cum s-a exprimat medicul ecografist, stiu, ce nu stiu eu este denumirea medicala a acestei afectiuni. Capisci?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Indigestie si garaieli puternice
- 6pot sa-i dau metoclopramid seara inainte de culcare?
- 7sanzyme si peritol la copil de 7 luni
- 8Balonata mereu!
- 10Puncte mici rosii sub pielea din jurul ochilor
- 5Foame dureroasa
- 3copil 7 ani este foarte pofticios (mananca foarte mult)
- 1pofta de mancare scazuta la copil
- 7Am probleme destul de grave cu intestinul... elimin sange!
- 4Scaun cu sange, indigestie, voma + proteine si aminoacizi
- 6de aproape 1 an am ameteli numai atunci cand mi se face foame mai ales dimineata
- 1foame continua, greata sa mananc
- 0Boala de reflux si dupa tratament
- 1simt ca si cum nu imi digera stomacul mancarea
- 0Mancare nedigerata in saune, diaree
- 1amigdalita
- 1Analize Ficat îngrijorătoare
- 8Gastropatie chimica reactiva/gastrita reactiva de reflux
Mai multe informații despre: Indigestia pofta de mancare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: