Anxietate si pofta de mancare
De vreo 3 luni de cand a reaparut problema cu anxietatea simt nevoia sa manac mult mai des.As manca oricand, oricat, oriunde, ceea ce ma sperie si ma nelinisteste si mai rau.
Nu iau nicin fel de tratament si as vrea sa stiu de ce unii oameni slabesc cand scapa de axietate si de ce unii oameni se ingrasa?Chiar nu stiu cum sa actionez..
Este adevarat ca anxietatea da poftta de mancare?Si cum sa fac sa-mi treaca pofta de mancare?Sa iau totusi tratament?
Nu iau nicin fel de tratament si as vrea sa stiu de ce unii oameni slabesc cand scapa de axietate si de ce unii oameni se ingrasa?Chiar nu stiu cum sa actionez..
Este adevarat ca anxietatea da poftta de mancare?Si cum sa fac sa-mi treaca pofta de mancare?Sa iau totusi tratament?
1 comentarii
Bună Andreea,
Din moment ce anxietatea "a reapărut", consider că trebuie să urmezi un tratament, de preferinţă psihologic, nu medical. În felul acesta vei înţelege şi funcţia poftei de mâncare.
Corpul are nevoie de mai multă energie atunci când se află sub stres, în consecinţă pofta de mâncare devine un semnal preventiv, pentru a obţine astfel nutrienţii de care corpul are nevoie în caz de pericol. Dinn practică pot spune că un număr de aprox. 7-10 şedinţe (în acest caz online) ar fi suficiente pentru controlul simptomelor. Dacă ai orice fel de întrebări, discutăm în privat.
C.A.N.
Din moment ce anxietatea "a reapărut", consider că trebuie să urmezi un tratament, de preferinţă psihologic, nu medical. În felul acesta vei înţelege şi funcţia poftei de mâncare.
Corpul are nevoie de mai multă energie atunci când se află sub stres, în consecinţă pofta de mâncare devine un semnal preventiv, pentru a obţine astfel nutrienţii de care corpul are nevoie în caz de pericol. Dinn practică pot spune că un număr de aprox. 7-10 şedinţe (în acest caz online) ar fi suficiente pentru controlul simptomelor. Dacă ai orice fel de întrebări, discutăm în privat.
C.A.N.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4suntem impreuna de doi ani, ea este foarte anxioasa, paranoica, obsesiva si depresiva
- 5cum sa scap de anxietate?
- 2problema coleg de camera
- 5de cateva luni sufar de anxietate si de o luna am contractura a muschiului trapez
- 5Depresie, anxietate sau altceva?
- 9Anxietate. Depresie... Tratament?
- 11am facut primul pas
- 7Probleme cu atacuri de panica si anxietate
- 3SIRIN - imi poate spune cineva cat de eficient este acest preparat impotriva anxietatii?
- 3Am fost diagnosticat cu tulburare de anxietate
- 53Sa incercam impreuna sa ne VINDECAM de anxietate si atacuri de panica
- 5Depresie și anxietate-tratamente clasice și naturiste
- 6durere musculara sau de oase..
- 5Anxietate si stari de irealitate
- 2Simptome ciudate si tulburari
- 3Sfat - anxietate, depresie sau alta afectiune
- 1Cum imi dau seama cand am ceva de la anxietate ?
- 8Tulburare de anxietate
- 2Anxietate foarte mare
Mai multe informații despre: Anxietatea apetitul alimentar crescut
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: