Flegme in gat, saliva vascoasa, senzatie de voma
Buna ziua,
De aproximativ trei ani ma confrunt cu flegme suparatoare in gat combinate cu vascozitate marita a salivei si senzatie de voma. Nu este cauza de natura gastro, nu am reflux gastric. Am facut nenumarate teste de fungi pentru Candida la laborator, dar au iesit negative. Mentionez ca de-a lungul timpului am luat antidepresive, perioade lungi. Mai constat ca problema se amelioreza atunci cand fac o injectie Fluanxol. Tine o luna, apoi incep iar problemele. Pana acum niciun medic nu m-a putut ajuta. Va rog frumos un sfat, deoarece situatia asta e foarte greu de suportat, ma chinuie permanent. Va multumesc.
De aproximativ trei ani ma confrunt cu flegme suparatoare in gat combinate cu vascozitate marita a salivei si senzatie de voma. Nu este cauza de natura gastro, nu am reflux gastric. Am facut nenumarate teste de fungi pentru Candida la laborator, dar au iesit negative. Mentionez ca de-a lungul timpului am luat antidepresive, perioade lungi. Mai constat ca problema se amelioreza atunci cand fac o injectie Fluanxol. Tine o luna, apoi incep iar problemele. Pana acum niciun medic nu m-a putut ajuta. Va rog frumos un sfat, deoarece situatia asta e foarte greu de suportat, ma chinuie permanent. Va multumesc.
1 comentarii
Încearcă să vorbești și cu un psihoterapeut, pentru că dacă ai verificat și problema nu-i medicală, se poate ameliora prin psihoterapie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Flegma in gat
- 18Disperare, stare de anxietate continuă, sentiment de groază
- 4Flegme in gat, saliva vascoasa
- 1Senzatie de mucus in gât!
- 2Mucozități între nas și gît și sforăit
- 6Insuficienta respiratorie cu o flegma parca lipita in gat
- 3Ajutati-ma! am un disconfort mereu in gat
- 5Senzație de nod/flegma in gat
- 3Nas infundat si flegma in gat
- 0Secretii ale cailor respiratorii
- 2Va rog am nevoie de ajutor - flegma in gat dar vine si din nas..
- 2Disconfort groaznic in gât, mucus, flegmă ce nu se duce
- 1Mucus (flegma) in gat!!
- 1Mucus vascos in gat de cateva luni si probleme la inghitire
- 3Senzație lipsa de aer după ce mănânc
Mai multe informații despre: flegma in gat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: