Flegma in gat

24-02-2019
Cojoandreea
Nu este medic/terapeut
Cojoandreea
Buna ziua! Sunt insarcinata in 19 saptamani. Inca de la inceputul sarcinii ma confrunt cu o flegma in gat pe care am pus o pe seama unei raceli, la inceput, dar care nu este insotita nici de febra, tuse sau arsuri, ci doar de durere in gat. Am observat ca flegma albicioasa apare de obicei dimineata dupa somn, la orice mica inghititura chiar si de apa si e mereu insotita si de un nas infundat. Ma ingrijoreaza faptul ca trebuie sa scuip continuu pentru a mi putea elibera gatul de secretii, fapt ce ar putea dauna copilasului.
Multumesc anticipat pentru raspuns!
1 comentarii
0
16-07-2020, ora 13:34
Adinaada
Nu este medic/terapeut
Adinaada
Bună. Acum am văzut întrebarea ta. Sunt însărcinată un 18 săptămâni și am aceeași problema de la începutul sarcinii. Hipersalivatie, adică scuip mereu în prosop sau șervețele și o flegma în gat mai tot timpul, scuip ca să îmi eliberez gatul mai mereu. Am înțeles ca datorita hormonilor dați peste cap avem aceste simptome și nu exista tratament. Ai scăpat de ele într-un final?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul