Disconfort groaznic in gât, mucus, flegmă ce nu se duce

14-07-2021
Cezara36
Nu este medic/terapeut
Cezara36
Buna ziua.am 36ani și de ceva timp, peste o lună de zile, am un disconfort groaznic in gât, in sensul că simt un mucus, o flegma fffff dernajante.practic când înghit simt cum acea flegma coboară dar practic rămâne acolo, nu se duce.
Mentionez că am inceput sa am un tic de a expectora, întrucât la început am observat că dacă expectoram parcă era mai bind pt fracțiune de secundă, și am zis daca elimin mucusul acela poate o fi mai bine.dar nimik.deja mi am forțat atât de tare gatul tot încercând să expectorez încât sunt ff răgușită.

Problema e că până acum dormeam ok, de câteva zile abia pot dormi, simt că mă dernajraza f tare mucusul acela, îmi vine mereu in gata, abia pe o parte cumva pot dormi cat de cat.ce poate fi????

am fost la ORL mi s a zis că nu e nimik de acolo.si mi a zis că "poate"fi de la faptul că am rinita alergica și febră fanului.mai exact de trei ani am descoperit că în momentul când vine vara, am mâncărimi mari de ochi, mâncărime in cerul gurii, ureche.am tratament:avamys, opatanol și tamalis.anul acesta n am mai avut mâncărimi in cerul gurii, doar de ochi dar acum sunt ok.ce poate fi acest mucus ???

sunt ffff speriata.am mai înțeles că poate fi de la reflux...aici n am investigat.intradevar in ultimul timp am inceput sa am uneori și usturime gastrica, și mai luam dicaebocalm.va rog sfaturi!!!multumesc
2 comentarii
0
14-07-2021, ora 13:03
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1. Varsta, sex. inaltime si cate KG aveti
2 ce probleme digestive aveti?
3 ati mai citit pe forum sutele de postari unde am expicat ca gatul face parte din tractul digestiv???
0
14-07-2021, ora 14:13
Cezara36
Nu este medic/terapeut
Cezara36
36ani, F,...170 și din păcate 95kg.pana acum nu am avut nicio problema digestiva dl doctor. In afara acestor alergii pe care le am descoperit acum 3ani, nu am avut nicio problema, cel puțin nimic atât de deranjant.in fctie de ce mâncăm, daca mancam ceva mai târziu sau ceva f dulce sau foietaj observăm un disconfort in sensul că simțeam usturime pe gat, de la acid gastric și ceda uneori la dicarbocalm.
Am incercat sa le pun cap la cap și am ajuns sa cred că ar putea fi și de la reflux, dar nu sunt diagnosticata cu el.mi e fffff tema de endoscopie!tocmai de asta am și făcut cont aici pt că v am citit toate răspunsurile de a lungul timpului și sunteți singurul care pune punctul pe i.daca ați fi fost în oraș as fi fost direct la Dvs la consult!mă puteți sfătui ce as putea lua?medicul alergolog mai nou mi a zis sa incep sa iau montelukast și erdomed dar nu sunt sigură că e rezolvarea asta:(...nu mi pot da seama exact de unde e flegma asta...se scurge din sinusuri, e din gât..nas..habar n am...știu doar că nu scap de ea și nu pot sa o expectorez decât fff greu.astept răspunsul dvs cu interes!mii de mulțumiri!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: