sangerare anala

acum doua zile sambata si duminica dimineata, , , si duminica seara am avut sangerari minore, dupa ce m-iam facut nevoia am vazut pe hartie sange, , este a doua oara an ultimi 3ani. adevarul e ca am o alimentatie foarte proasta, , nu am familie traiesc an conditii de santier tot timpul si mananc numai hrana uscata pt ca nu am unde sa gatesc, am apelat la dumneavoastra poate ma puteti ajuya cu un sfat.va multumesc
2 comentarii

Posibil hemoroizi interni sau fisuri anale.
Examinare clinica medic Proctolog.
Atentie la alimentatie, sa nu fiti constipat. Multe fructe, salate.
Examinare clinica medic Proctolog.
Atentie la alimentatie, sa nu fiti constipat. Multe fructe, salate.

Sunt de acord cu ce a sugerat Clara.
Doar ca fisurile anale sunt dureroase iar dvs nu ati spus nimic de durere. Hemoroizii pot fi sau nu durerosi.
Alta cauza a sangerarilor anale este cancerul colorectal, care la fel poate fi nedureros in fazele initiale.
Nu spun ca aveti cancer! De fapt cred ca nu aveti. Vreau doar sa spun ca sangerarea anala e o problema care trebuie investigata.
Cel mai probabil este o sangerare de la niste hemoroizi datorita unui scaun mai tare.
In continuare verificati fiecare scaun sa vedeti daca mai apare sange.
Si mergeti la un proctolog.
Chiar daca sunt doar niste hemoroizi, cu cat ii tratati mai rapid, cu atat scapati mai usor de ei.
Doar ca fisurile anale sunt dureroase iar dvs nu ati spus nimic de durere. Hemoroizii pot fi sau nu durerosi.
Alta cauza a sangerarilor anale este cancerul colorectal, care la fel poate fi nedureros in fazele initiale.
Nu spun ca aveti cancer! De fapt cred ca nu aveti. Vreau doar sa spun ca sangerarea anala e o problema care trebuie investigata.
Cel mai probabil este o sangerare de la niste hemoroizi datorita unui scaun mai tare.
In continuare verificati fiecare scaun sa vedeti daca mai apare sange.
Si mergeti la un proctolog.
Chiar daca sunt doar niste hemoroizi, cu cat ii tratati mai rapid, cu atat scapati mai usor de ei.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dupa colonoscopie: ma constip foarte tare, defecatia este foarte dureroasa insotita de sangerari
- 3sangerare anala la copil de 13 ani
- 3sangerari anale de la antibiotice?
- 3sange in scaun
- 3Hemoroizi sau cancer?
- 0Cancer la colon?
- 0Ajutati-ma cu un sfat pentru sangerari anale nedureroase
- 0Sange in scaun. dificultăți respirație
- 1Scaun cu sânge.
- 2Sange amestecat cu fecale.
- 2Scaun cu sange dupa sex anal
- 0Sangerari scaun
- 3Sange la stergerea anusului si eliberare a scaunului dificila sau inexistenta
- 2Scaun dereglat
- 1Ajutor - sange dupa scaun si pe hartia igienica, de culoare rosu aprins
- 2Sangerare anala
Mai multe informații despre: Sangerarile anale sange dupa scaun
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: