Hemoroizi?
sufar (sufeream) de constipatie si datorita faptului ca nu prea consum lichide; uneori, nu de multe ori observam pe hartia igenica cativa stopi de sange, asta dupa ce aveam scaun de consistenta foarte tare; in cateva zile m-am fortat foarte tare sa am scaun, intr-o dimineata dupa ce m-am fortat iarasi am simtit o durere in jurul anusului care a persistat toata ziua, seara controlandu-ma am observat o umflatura in jurul anusului. treptat durerea a disparut, dar umflatuta nu. am citit pe internet si am dedus ca ar fi hemoroid exterior. am mers la o clinica privata, la un medic proctolog care a spus ca as avea tromboza si hemoroizi interni, gradul I insa apoi a intrebat cati bani am la mine, pentru a incepe sa ne ocupam de ei, am doi, dar imi rezolva pe ambii la pret de unu. Am cerut tratament, am primit detralex de 500 mg si nurofen. Nu mai resimt durere, cu constipatia am rezolvat, dar nu cedeaza inflamatia (umflatura). Precizez ca nu am foarte multe zile de tratament ! ce ar trebui sa mai fac?
2 comentarii
Igiena locala si crema tataneasa dupa fiecare scaun.
ce am mai citit pe net, scris si de medicul la care am fost la control umflatura ar fi tromboza perianala...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4vreau sa stiu mai multe despre nodulii hemoroidali
- 2Hemoroid extern
- 4tromboembolism pulmonar
- 3P. officinalis - în tratam. hemoroizilor şi fisurilor anale
- 3tratare hemoroizi interni
- 2hemoroizi
- 0hemoroizi fisuri anale-au ca urmare iesirea unor bilute cat un purece din anus??
- 0tuse, hemoroizi si nervozitate
- 5Hemoroizi interiori
- 3hemoroizi
- 1tratament pentru hemoroizi
- 2Problema hemoroizi
- 7Hemoroizi - Credeti ca mai pot face ceva daca imi schimb stilul de viata?
- 0Hemoroizi
- 2Hemoroizi externi/ tratament hemoroizi
- 12Durere hemoroizi
- 4Ce pot lua pentru hemoroizi externi?
- 0Colon iritabil
- 2Ar putea fi cancer de colon?
Mai multe informații despre: Hemoroizi tromboza tratament pentru hemoroizi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Tromboflebita intracraniana supurativa
- Boala tromboembolica puerperala
- Hemoroizi
- Tromboza venoasa profunda
- Tromboflebita superficiala
- Tromboza venei renale la copii
- Tromboza, riscul de tromboză și tratamentul antitrombotic: anticoagulante și antiagregante plachetare
- Tromboze venoase si arteriale la copil
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: