Chist-Anticonceptionale intrerupte-sarcina??? e urgent!!
In urma cu 6 luni am fost la doctor pt k am observat o intarziere majora a menstruatiei, iar cauza s'a datorat unui chist destul de mare.Doctorul mi a recomandat anticonceptionalele Diane 35 sa le folosesc cam in jur de 3-6 luni duce ce am inceput sa le i'au menstruatia mea a devenit din nou regulata dar dupa intreruperea acestora mi'a venit in prima luna cu o intarziere de 1 saptamana iar acuma ar fi trebuit sa imi vina cel tarziu pe 10 feb si nici acuma la ora actuala nu mi'a venit.Ce sa cred? Contac sexual am avut, am folosit coitul intrerupt, iar testul de sarcina mi-a esit negativ.Ce sa inteleg mi s-a format din nou chistul ?MULTUMESC MULT DE TOT
3 comentarii
O ecografie o sa.ti raspunda la intrebarea...daca sa refacut chistul!!!
TU ai facut o ecografie de control inainte de a intrerupe anticonceptionalele?
De ce ai intrerupt anticonceptionalele..daca tot ai veata sexuala? Nu e mai simplu sa fii protejata< atat timp cat nu iti doresti o sarcina?
TU ai facut o ecografie de control inainte de a intrerupe anticonceptionalele?
De ce ai intrerupt anticonceptionalele..daca tot ai veata sexuala? Nu e mai simplu sa fii protejata< atat timp cat nu iti doresti o sarcina?
Am intrerupt tratamentul cu DIANE 35 din cauza ca am luat proportii si nu ma simteam destul de bine, ma simteam grea, si ma miscam foarte greu, nu mai aveam chef de nimic, totul presupunea un eforn enorm chiar daca inainte aceleasi activitati mi se pareau in regula.Acum am inceput sa folosesc e drept k de eri am inceput tratamentul cu Yasmin, dar nu stiu exact daca ma ajuta la ce imi trebuie, pt ca eu am probleme cu chistul la ovar, intrebarea mea este daca aceste pastile sunt bune si ma ajuta apat pentru protectia in timpul actului sexual dar si pentru chist.Astept cu nerabdare raspunsul DVS si va mulumesc anticipat
Buna seara !
Va recomand sa mergeti la un medic ginecolog si dupa o reinvestigatie sa va recomande un tratament adecvat starii actuale de sanatate.
Va recomand sa mergeti la un medic ginecolog si dupa o reinvestigatie sa va recomande un tratament adecvat starii actuale de sanatate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2intreruperea sarcinii
- 2despre conceptionale
- 30tinctura de branca ursului
- 8efectul anticonceptionalelor?
- 14Problema la avortul medicamentos - cine a mai patit asa ceva scrieti-mi!!!
- 0chist pe ovar la menopauza
- 4am mai luat o buna perioada de timp anticonceptionale, la varsta de 17 ani la recomandarea medicului
- 2cu ce pot inlocui anticonceptionalele jeanine?
- 2Anticonceptionale si tratament candida
- 0Climax, Modificari fizice, psihice hormonale la menopauza, chist ovarian la 58 ani
- 0anticonceptional vs dieta de slabire
- 2anticonceptionalele rezolva problema acneei
- 2Nu am facut pauza intre doua folii, acum da... sunt protejata sau nu?
- 5Alimente si medicamente care interactioneaza cu ac
- 4chist ovarian sau sarcina
- 1Anticonceptionale interactioneaza cu ?
- 1Chisturi ovariene si intarzierea menstruatiei. Posibil risc de cancer?
- 3Durere permanenta chist ovarian hemoragic
Mai multe informații despre: Chistul ovarian intreruperea sarcinii anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: