Chist ovarian
Buna ziua,
Am fost la un control ginecologic intrucat aveam mari dureri de ovare. Medicul ginecolog mi-a facut o ecogradie si mi-a spus diagnosticul 'parauterin stang imadine transsonica cu perete subtire propriu avascular 53 mm diametru'.
Nu mi-a dat nici o explicatie medicul insa nici eu nu l-am intrebat ce semnifica diagnosticul, ori ca am fost dulversata de diagnostic ori ca nu am inteles diagnosticul. Mi-a dat tratament cu anticonceptionale cerazette timp de 3 luni si apoi sa vin sa fac un nou ecograf. Am varsta de 30 de ani, nu am copii.
As vrea sa stiu ce inseamna acest diagnostic si daca acest tratament da rezultate sau trebuie sa ma operez.
Multumesc frumos pt ajutor.
Am fost la un control ginecologic intrucat aveam mari dureri de ovare. Medicul ginecolog mi-a facut o ecogradie si mi-a spus diagnosticul 'parauterin stang imadine transsonica cu perete subtire propriu avascular 53 mm diametru'.
Nu mi-a dat nici o explicatie medicul insa nici eu nu l-am intrebat ce semnifica diagnosticul, ori ca am fost dulversata de diagnostic ori ca nu am inteles diagnosticul. Mi-a dat tratament cu anticonceptionale cerazette timp de 3 luni si apoi sa vin sa fac un nou ecograf. Am varsta de 30 de ani, nu am copii.
As vrea sa stiu ce inseamna acest diagnostic si daca acest tratament da rezultate sau trebuie sa ma operez.
Multumesc frumos pt ajutor.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3operatie in timpul sarcinii
- 2operatie de apendicita + chist ovarian
- 4pe cine sa cred?
- 4chist exterior ovarul stang
- 5chist ovar stang..URGENT
- 2chist ovarian
- 4Chist ovarian care apare din 2 in 2 luni
- 5Un sfat va rog - Chist endometriozic
- 0Climax, Modificari fizice, psihice hormonale la menopauza, chist ovarian la 58 ani
- 0chist ovarian
- 1sarcina molara si chist ovarian
- 3flora microbiana moderata mixta; leucocite PMN prezente; celularitate bogata
- 5test sarcina fals pozitiv, chist ovarian?
- 3Sarcina si chisturile.. Imi doresc bebe
- 0Rigevidon 4 pastile pe zi
- 1Chist ovar/ocar micropolichistic/ca125
- 3Chist ovarian
- 1Chist ovaroan
- 0Ovare polichistice
- 1Chist ovarian
Mai multe informații despre: Chistul ovarian
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: