Durere de spate si înțepături abdomen
Buna seara. Numele meu este Marius și am 27 de ani. În urma cu aproximativ 3 luni am început sa am ușoare intepaturi in partea dreapta sub coaste. Tin sa precizez ca numai la efort aveam acele dureri, intepaturi. Dupa care înțepăturile au început sa fie tot mai intense pana într-o zi când am ajuns pe la urgente. În ziua aceea am simțit cel mai intens înțepăturile și cand am mers la toaleta am constatat sange in urina. (Urina rosie) am fost acolo mi.au luat analizele (in Germania. Aici lucrez) și mi au spus ca este posibil sa fie o infectie la rinichiul drept sau o piatra. In vara lui 2020 am făcut CT abdominal și nu mi.au gasit nici un fel de piatra nimic. Am făcut din nou sono de 2 ori și iar mi s-a spus ca nu am probleme la rinichi in schimb am ficatul cam gras. Precizez ca am 83 de kg și 1, 80 înălțime. Între timp durerea a început sa se așeze și pe partea din spate însă parca nu este asa de supărătoare ca înțepăturile din fata. Acum de fiecare data când ma trezesc am durerile și persista cam 30-50 de minute după ca ma trezesc. Și incep iar în momentul când depun efort fizic. Momentan fac ședințe de fizioterapie deoarece asa mi a prescris doctorița mea de familie de aici. Chestia este ca am momente când abia mai pot merge când muncesc. Și nu este deloc plăcut. Concediile medicale nu sunt bine văzute pe aici la mine, și cer un sfat o părere unui medic care îmi poate spune ceva despre simptomele mele. Eu am curaj sa bag mana în foc ca nu e de la muschi durerea și înțepăturile mai ales. Am luat tot felul de pastile și antibiotice fara nici un efect. Aștept o părere. Mulțumesc mult.
4 comentarii
Așa am și eu de la gastrită cronica verificați stomacul am și dureri lombare
Nu cred. Nu am probleme cu stomacul. Durerea cred ca vine de la rinichi. În special la efort. Cu cât efortul pe care îl depun este mai mare cu atât se amplifică și durerea. Pe 6 aprilie am programare la doctor și am sa cer trimitere din nou la urolog. Sa vedem ce poate fi. Între timp am efectuat și un Rmn care doamna doctor spune ca ar fi ok.. nu se vede nimic în neregula. Dar a zis ca este posibil sa fie o piatra plecata pe uretera. Dar eu nu știu ce sa cred. Ma gândesc ca se vedea la rmn dacă era. Deja sunt la sfârșitul lui martie și am aceste dureri din noiembrie. Sper sa rezolv cât mai repede. O sa va țin la curent cu tot.
Salut Marian93
As fi interesat sa aflu cum ai evoluat cu simptomele pe care le ai, daca ai aflat diagnosticul si ce tip de tratament urmezi. Si eu am acelasi tip de simptome. Am urmat o serie de investigatii medicale si in urma unui ultrasound test raportul a fost ficatul marit, asistentul sugerand o biopsie de ficat la o clinica specializata de pathologie. Am aceste simptome de vreo doi ani, tratandu-le cu diferite antiinflamatoare si multa neglijenta din partea medicilor, lucru foarte comun in Marea Britanie mai ales pe timpul de pandemie. Tin sa mentioned ca simptomele sunt insotite cu o stare constanta de greata. Astept cu nerabdare un comment te rog, sunt foarte ingrijorat.
Multumesc.
As fi interesat sa aflu cum ai evoluat cu simptomele pe care le ai, daca ai aflat diagnosticul si ce tip de tratament urmezi. Si eu am acelasi tip de simptome. Am urmat o serie de investigatii medicale si in urma unui ultrasound test raportul a fost ficatul marit, asistentul sugerand o biopsie de ficat la o clinica specializata de pathologie. Am aceste simptome de vreo doi ani, tratandu-le cu diferite antiinflamatoare si multa neglijenta din partea medicilor, lucru foarte comun in Marea Britanie mai ales pe timpul de pandemie. Tin sa mentioned ca simptomele sunt insotite cu o stare constanta de greata. Astept cu nerabdare un comment te rog, sunt foarte ingrijorat.
Multumesc.
Buna ziua. In cazul meu la fel că și dvs am aflat cu greu ce am din partea medicilor. Sa dovedit a fi o piatra la rinichiul drept de un centimetru și jumătate. A fost spartă cu ultrasunete și de o luna aproape de când am fost nu mai am dureri.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dupa ce am mers pe jos, seara m-a luat o durere in partea dreapta
- 6simt pur si simplu inainte de a avea scaun, am dureri foarte acute, care imi taie respiratia
- 5Ameteli persistente, dureri in partea dreapta
- 6dureri stomac si in partea dreapta, scaune foarte moi
- 1ma doare subt ambele coaste din stanga si din dreapta.de ce ?
- 1Apendicita ?
- 2De 5,6 zile dureri in dreapta jos - e apendicele?
- 3Ipohondrie sau boala grava?
- 9ficat reflectogen difuz
- 1Durere in partea dreapta a abdomenului.
- 3SOS. Durere sub coasta dreapta
- 0Durere cand alerg sub coasta dreapta
- 1Durere in partea dreapta
- 42Durere partea dreapta
- 1Durere partea dreapta sub coasta !
- 6Probleme cu ficatul
- 9Durere abdominala Va rog frumos un sfat
- 0Zvacnituri in abdomen in partea dreapta, imediat sub coaste
- 13Durere abdominala veche Un răspuns vă rog frumos!
Mai multe informații despre: durerea in partea dreapta durere sub coaste in partea dreapta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: