Dureri abdomen si spate
Buna seara!
De doua luni ma confrunt cu dureri de abdomen, dureri sub coaste in partea dreapta, in partea stanga (nu in acelasi timp) La inceputul acestui chin ma durea si spatele in zona rinichilor, acum vad ca s-a mutat mai jos, "la mijloc".
Am facut 5 ecografii la care nu mi s-a gasit nimic. Analizele de sange le-am facut de 4 ori, bilirubina a iesit marita putin.
Alte simptome ar fi abdomenul putin marit (asa il vad eu), scaun mai galben si gras (pluteste la suprafata cateodata).
Mi s-a zis ca nu am nimic dar eu tot imi fac griji ca ar putea sa fie ceva grav la ficat sau pancreas.
De doua luni ma confrunt cu dureri de abdomen, dureri sub coaste in partea dreapta, in partea stanga (nu in acelasi timp) La inceputul acestui chin ma durea si spatele in zona rinichilor, acum vad ca s-a mutat mai jos, "la mijloc".
Am facut 5 ecografii la care nu mi s-a gasit nimic. Analizele de sange le-am facut de 4 ori, bilirubina a iesit marita putin.
Alte simptome ar fi abdomenul putin marit (asa il vad eu), scaun mai galben si gras (pluteste la suprafata cateodata).
Mi s-a zis ca nu am nimic dar eu tot imi fac griji ca ar putea sa fie ceva grav la ficat sau pancreas.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Durere fiere sau ficat ?
- 0Durere cand alerg sub coasta dreapta
- 0Durere surda in partea dreapta fata, imediat sub coaste
- 0Durere partea dreapta sub coaste
- 1Durere partea dreapta sub coasta !
- 0Problema de durata : Colon iritabil / intestinul gros ce sa fie???
- 5Durere in partea dreapta sub coaste!
- 2Durere sub coasta în partea dreapta
- 0Fiere lenesa
- 5Durere fiere, ficat? extenuare
- 0Zvacnituri in abdomen in partea dreapta, imediat sub coaste
- 0Ceva sub coaste
- 1Senzatie de umflatura sub coaste partea stanga
- 2Durere in partea dreapta, sub coasta
- 6Va rog ajutați mă cu un sfat... durere in partea dreapta, greață de la stomac și diaree
- 1Adolescent, Oboseală continuă, stări slăbiciune, nod in gat
- 4Colecistul dismorfic alitiazic
Mai multe informații despre: durere sub coaste in partea dreapta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: