fetita mea se plange ca nu poate respira
buna! avem si noi o problema, cu fetita noastra in varsta de 4 ani. de cateva zile, se plange ca nu poate respira, si atunci trage aer in piept, ca un oftat.
este un copil vioi, nu are alte semne, nu se cianozeaza sau altceva. tot de o perioada se plange de dureri articulare, la glezne. iar cateodata spune ca o doare ceafa.
am fost la doctor, deoarece a facut si febra acum cateva zile. nu-mi dau seama daca chestia cu respiratia a aparut inainte sau dupa episodul febril.
problema e ca nu avea nimic, nici macar un rosu in gat. la exudatul faringian nu a iesit nimic, iar peste cateva zile vom face si analize la sange, testul aslo, fier, vhs, etc.
ce ar putea sa aiba?ce analize ar trebui sa mai cerem?
mentionez ca petrece mult timp la bunica ei, care are pisici, dar evitam sa o lasam sa se joace cu ele.
ea este un copil mai sensibil, pana acum am avut si 2 episoade de bronsiolita.
este un copil vioi, nu are alte semne, nu se cianozeaza sau altceva. tot de o perioada se plange de dureri articulare, la glezne. iar cateodata spune ca o doare ceafa.
am fost la doctor, deoarece a facut si febra acum cateva zile. nu-mi dau seama daca chestia cu respiratia a aparut inainte sau dupa episodul febril.
problema e ca nu avea nimic, nici macar un rosu in gat. la exudatul faringian nu a iesit nimic, iar peste cateva zile vom face si analize la sange, testul aslo, fier, vhs, etc.
ce ar putea sa aiba?ce analize ar trebui sa mai cerem?
mentionez ca petrece mult timp la bunica ei, care are pisici, dar evitam sa o lasam sa se joace cu ele.
ea este un copil mai sensibil, pana acum am avut si 2 episoade de bronsiolita.
3 comentarii
buna.ma numesc nicoleta.eu am doi baieti.unul de 8 si celalalt de 11 ani.aceeasi problema am avut-o si eu cu cel mic.i-am facut si eu toate investigatiile si o electrocardiograma fiindca mi-a fost frica sa nu aiba ceva la inima, dar nu a avut nimic slava domnului.in schimb avea o usoara anemie.din cauza asta respira greu, nimic altceva.acum este bine respira normal.in legatura cu durerea de picioruse mi s-a spus ca ei sunt in crestere si din cauza asta ii dor frecvent piciorusele.acum nu mai am probleme.sper ca si fetita ta sa fie bine.ca sa fii linistita fa-i totusi toate investigatiile.
multa sanatate fetitei tale
multa sanatate fetitei tale
Mergeti cu fetita la medicul de familie, sa nu aiba astm, stie medicul mai bine.
sanatate!
sanatate!
pe langa posibilitatea astmului alergic, lipsa decalciu poate determina senzatie delipsa deaer si nod in gat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6corp strain in gat
- 3nu am avut astm pana acum si ca nici nu mi-a spus clar daca am, a spus ca ca "pare a fi"
- 4Probleme cu respiratia, mi-e frica!
- 21La cea mai mica durere intru in panica
- 3Senzatii ciudate: ca niste mici intepaturi in zona centrala si catre inimia... o stare de emotie
- 4senzatie de nod-baza gatului, durere trahee in inspir
- 7respir foarte greu..astept un sfat raspuns cat mai repede..
- 5respiratie sacadata pe partea stanga si putin tahicardic
- 4despre polipi
- 6Probleme respiratorii si puls ridicat. Am ameteli puternice si de curand am facut o criza de spasmof
- 3Lipsa de aer la inghitirea alimentelor
- 5Probleme de respiratie
- 13ameteala, senzatii in 'stomac', senzatii in zona toracica, opriri ale respiratiei
- 1Respiratie (expiratie) neplacuta..
- 4Mucozitati in gat, tusea, respiratie cu dificultate
- 7Dureri puternice in piept
- 3Harait in pipet
- 1Intrebare problema respiratorie
- 4respir greu si simt o apasare in stomac, mai jos de diafragma.
Mai multe informații despre: Insuficienta respiratorie caile respiratorii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: