copil 4 ani - enurezis diurn

05-05-2010
motherofbebe
Nu este medic/terapeut
motherofbebe
Buna ziua.
Baietelul meu de 4 ani uda chiloteii ziua de o luna si ceva. Nu face tot cand face, face tot cate putin. Il schimb de nenumarate ori si aproape imediat chiloteii iar sunt uzi. I-am facut analiza urinei si a iesit ok. Il infofolescv destul de tare in partea de jos deci exclud ipoteza sa fi racit, sa aiba rece de la picioare sau ceva de genul. Imi amintesc ca a mai avut asa reprize acum vreun an si inca o data mai demult. Imi amintesc ca atunci doctirita de familie ne-a zis sa ii dam cu niste rivanol acolo... Ideea e ca in trecut cand a mai avut probleme cu udatul a fost o coincidenta ca a luat antibiootic pentru ca era si cu rosu in gat. Am presupus atunci ca problema a incetat datorita antibioticului. Dar iata ca problema a revenit si nu stim ce sa facem. Nu cred ca e ceva pe fond psihic, nu are de altfel probleme legate de mersul la olita sau ceva de genul.
Nestiind ce s amai fac i-am facut bai calde cu pelin in partea de jos. cu acesta ocazie am observat ca in jurul orificiului penisului(pe capul penisului) este foarte rosu. Imi zice ca nu il ustura sau doare dar nu mi se pare in regula acest lucru. Vad ca de cand il spal cu pelin nu mai uda aproape deloc chilotei dar nu cred ca problema este rezolvata.

Ce pot sa ii fac? Ce analiza as putea sa fac sa vad daca are ceva care il face sa urineze asa sau sa fie rosu acolo? Analiza urinei se pare ca nu dovedeste nimic.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: